Forældre, hvad skal jeg gøre..?

forumspørgsmål

Forældre, hvad skal jeg gøre..?

forumspørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 7 år 2 uger siden

Hej jeg er en dreng på 15 og har lidt hjælp til to ting 1: For et halvt år siden, kom jeg ved et uheld til at spilde vand på min computer og den virker ikke. Hvordan skal jeg fortælle mine forældre det..? Er så bange, og har i 6 mdr måtte lade som om den virkede osv. Det hæmmer mig ekstremt, for nu er der snart terminsprøve, så skal bruge en computer :( Ved ikke hvordan jeg skal få det sagt, for er så ubekvem omkring dem, og vil heller ikke græde foran dem (er ekstrem følsom) For jer kan det måske lyde som et lille problem, men for mig er det kæmpe, jeg vil bare godt have det ud af verdenen. Vil også bare godt kunne sige ting til mine forældre uden at være nærmest angst 2: mine forældre er meget konservative, og er imod piercinger og tattoos, vil selv gerne have stretch, men min mor truer med jeg ikke må komme på efterskole hvis jeg ikke gør som de siger Synes i jeg skal få lavet stretch, og måske flere piercinger? -E A :)

Kommentarer

Hej

1. Fortæl dem det. Det kan være, at der har været garanti på din computer, som så er udløbet nu, og så er du da først fucked.

2. Vis dine forældre nogle billeder af små stretches. Stretches behøver jo ikke at være i ekstremerne.

377

Okay mange tak :)

312

1. Fortæl dem det, og få det ud af verden. Det er altid okay at græde, og bestemt ikke nogen skam.

2. Vis dem nogle små nogle, frem for noget voldsomt, så i måske kan komme frem til et kompromis. Ellers drop det og vent. For at få et godt forhold til dine forældre må du gøre som de siger, lytte til dem og stole på dem.

:-)

361

Synes bare det er unfair
At de skal bestemme over hvordan jeg skal se ud.
Bare fordi de synes det er grimt, betyder det ikke at alle gør det, og jeg som person går ekstremt meget ind for at acceptere andre, og deres holdninger, så længe det ikke går ud over andre :)

341

Du kan låne en pc fra skolen?

Men gør det hvad du har lyst til.

365

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program