kan ikke klare mere

forumspørgsmål

kan ikke klare mere

forumspørgsmål af
Ditte
15 år
Oprettet 5 år 2 uger siden

hej piger.. jeg selvskader og har gjort det i 3-4 år.. men ikke så voldsomt.. men her den anden dag fandt jeg et barber blad, og det blev ret voldsomt.. når jeg først har lavet et snit, fik jeg lyst til at fortsætte og min arm blev fyldt ud.. Jeg tog hjem fra min efterskole i onsdags.. og lærene tog alle mine skarpe ting.. f.eks mine barberblade jeg bøvler også med selvmordstanker… og føler ikke livet er værd at leve for tiden.. jeg er lige startet i behandling på center for selvmordsforebyggelse.. men ja.. ville også spørge om der er nogle af jer der har lyst til at skrive med mig? bare om livet, selvskade, depression og angst? gerne nogle af jer som bøvler med det samme.. :( og komme med nogle gode råd, det er det eneste der måske kan hjælpe mig i denne hårde perioede…

Kommentarer

Jeg har det på samme måde som dig ud over at jeg ikke får på efter skole. Jeg tror vi ville skrive godt sammen og forstå hindanden rigtig godt .

159

Det med selvskade, depression og angst har jeg selv prøvet, har selv levet med angst i 9 år nu, de to andre ting er jeg kommet over :) Jeg kommer nok aldrig af med min angst 100 procent, fordi den er en del af mig selv som person ! Alle kan blive angst/bange for noget det er helt normalt. Er sikker på dem der har svær angst bare skal lære at leve med det, selv om det er en svær opgave at stå med som et ungt menneske. Livet er som yin og yang for mennesker som har angst og depression , nogle dage er livet helt sort, andre dage helt hvid. Mine dage er altid lysegrå :) Det er noget jeg tvinger dem til at blive, du kan træne din hjerne til det meste utrolige, se bare hvor glad et menneske Ole Henriksen er, han står altid op, og siger ind i et spejl: Ole dagen idag er fantastisk, også selv om han måske skal til tandlæge eller til begravelse. Sådan har jeg også sagt til mig selv ind i et spejl i 2 år nu + Jeg har valgt at se lyst på alt. Måske kan du bruge mine ord til noget måske ikke :D, men mit liv er bare blevet så meget bedre af det selv. Livet består næsten kun af valg ! Spørgsmålet er om vi vil gå igennem livet positiv eller negativ.

180

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program