At flytte skole...

forumspørgsmål

At flytte skole...

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 13 år 8 måneder siden

I sommerferien 2007 skulle mine forældre skilles. Der var både op og nedture, men nu har det ført mig til en masse nedture.

Min storesøster og jeg flyttede så med min mor... Det var tæt på at vi skulle flytte skole dengang, fordi vi ikke kunne finde nogle huse omkring min skole.

Nu er min mor så fyret fra arbejdet, så nu har hun tænkt sig at flytte til storbyen, hvor man kan studere.

Jeg vil ikke bo hos min far, da han bor i et "vammelt, skummelt" hus... Han siger han ikke vil flytte, da han har boet der og hans familie i DK bor i USA. Det er kun mig og min søster der bor i Danmark.

Men hvis jeg flytter med min mor, skal jeg skifte skole. Det gider jeg ikke, da mine klassekammerater betyder alt, og de var dem der støttede mig i skilsmissen. Jeg vil ikke flytte ind til provinsen, da det ender med man bare bliver mobbet fordi man har de forkerte bukser på...

Det er ikke et problem for min storesøster, da hun skal på efterskole her efter ferien...

Min mor regner åbenbart med, at flytte i ferien.

Jeg synes kun hun tænker på sig selv - og hun aner virkelig ikke, hvor meget både skilsmissen, flytningen osv. har påvirket mig. Hvis jeg skal skifte skole til ind i byen, kan jeg heller ikke følge med, da vi nok er mange forskellige steder... Der er jo også meget mere mobning derinde.

Min mor vil heller aldrig lytte til mig, har det aldrig sjovt med hende mere... og hun er så kritisk "Jeg skal squ ikke arbejde i en Netto" - Ja man, så tag dog hvad der er.

Føler mig ensom, og vil ikke miste mine venner. Desuden giver min mor mig skæld ud alligevel...

Aner ikke hvad jeg skal gøre /: nogengange tænker jeg bare på, at komme væk fra denne rædsomme verden...

Kommentarer

Hej :)

 

Jeg er ked af at hører at dine forældre er blevet skildt og at det bare har ført en masse nedture med sig. Jeg har bare erfaret at alting nok skal blive bedre. Nogle gange går der en uge nogle gange en måned og nogle gange mere, men det bliver altid bedre :)

 

Det er ærgeligt at din mor har mistet sit arbejde, og jeg kan godt forstå hun vil ind til storbyen og finde noget arbejde eller en uddannelse, sådan at hun kan forsørge jer og sig selv. Jeg synes nu også du har ret i at hun nok ikke skal være kræsen. Det er jo altid lettere at finde et job når man har et tror jeg at jeg har hørt et sted. Det er ærgeligt hvis det redsultere i at du så skal flytte skole, men det kan jo også være spændende og møde nye mennesker :) Jeg er fra storbyen og jeg er altså ikke slem :) Jeg tror ikke umildbart at børn og unge er værre til at kritisere hinanden i storbyen, det er i hvert fald ikke hvad jeg ser. Du kan også stadig ses med dine veninder selvom i måske bor lidt længere fra hinanden. Så kan man holde nogle gode veninde weekender hvor i rigtig kan få snakket igennem. Jeg synes virkelig også du skal snakke med din mor om hvordan du har det med alt det her, og hvor meget det i grunden går dig på.

Jeg håber du får det bedre :)

Glad hilsen red queen

368

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program