Er det normalt når det sker?

forumspørgsmål

Er det normalt når det sker?

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 12 år 2 måneder siden

Hey. Jeg ved sgu ikke lige om det er normalt for en teenager, eller om det bare er fordi jeg ikke registerer

 

I dag er der sket 2 ting, som jeg synes er ret mærkeligt.

Jeg spiste pizza, og ville så gå ud og tage et til stykke. Der ligger så en kniv på pizzabakken. Jeg tager kniven med i min venstre hånd, og åbner bakken, hvorefter jeg glor ned på min hånd og tænker "Hvor fanden kom kniv fra?"

Det skete også i idræt. Jeg havde åbnet min taske og havde åbenbart lagt mine shorts under min taske. Lidt efter jeg har taget nogle andre ting op, kan jeg sgu ikke finde mine shorts, og jeg tror sågar at min mor (Ja, hun gjorde det lige, jeg havde ikke tid) havde glemt at lægge dem ned. Så finder jeg dem så efter idræt under min taske.

Disse hændelser gør mig faktisk en lille smule bekymret. Har jeg hukommelsestab? Det er sådan nogle små ting, som nogle gange sker. Jeg tror det er fordi jeg ikke registrer at jeg gør det. Jeg kan dog sagtens huske hvad jeg har lavet tidligere i dag, det er ikke noget problem. Der er også nogle ord jeg har glemt hvordan man staver til. På et tidspunkt var jeg i tvivl om hvordan man stavede til "Sæsson" - hvis jeg da ikke stadig er det.

 

Er det normalt for en på 15 år?

Kommentarer

Jeg tror faktisk, at det er meget normalt, at man bliver distræt eller glemmer ting, når man er teenager. Jeg tror, det er fordi man har så mange ting i hovedet og der sker så mange ting, som man skal forholde sig til, når man bliver teenager. Nogle ting gør man bare uden at tænke over det, fordi man har gjort det så mange gange før og så registrerer man knap nok hvad man laver. Nogle gange når jeg sidder og laver lektier, så rejser jeg mig op for at gå ned i køkkenet og lave en kop the og når jeg så er kommet ned i køkkenet, så kan jeg ikke huske hvad jeg gik derned efter ;)

307

Jeg tror det er ret normalt. nogen gange får jeg mega stress og stæser rundt efter min mobil - når jeg taler i den. eller leder efter mine nøgler når jeg har den i hånden.

jeg glemmer også nogen gange hvorfor jeg er gået et sted hen, og finder bagefter ud af jeg skulle tage noget at spise eller sige noget til min mor osv... (:

334

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program