Stadig heartbroken

forumspørgsmål

Stadig heartbroken

forumspørgsmål af
Chalina
15 år
Oprettet 2 år 3 måneder siden

Hej. 

For cirka et år siden startede jeg med at have noget med en dreng. Det gik vildt godt, og han gjorde mig rigtig glad. Vi havde haft noget i 2 ugers tid, og kunne mærke at jeg havde fået lidt følelser for ham.

Vi var så til en fest med vores venner. Mig og drenge kom så op og skændes da han slet ikke snakket med mig den aften. Jeg to tidligt hjem, da jeg skulle til Oslo næste dag. 

Dagen efter da jeg var på var til Oslo, ringer en af mine veninder til mig. Hun fortæller at min bedsteveninde (eller hende jeg troede var min bedsteveninde) havde kysset med drengen.

Jeg var helt mundlam, og valgte at ringe hende op med det samme. Da hun tog den, sagde jeg at hun ikke skulle kontakte mig igen, og hun skulle hente sine ting så hurtigt som muligt. Hun valgte bare at sige okay og ligge på. 

Drenge som hun kyssede med valgte jeg bare at skrive en lang besked til om hvor meget det sårede mig. Han så først beskeden efter tre timer, og svarede så bare et spørgsmålstegn. Han kan åbenbart ikke huske noget fra den aften, da han havde drukket alt for meget. 

Skrev til ham at det overhoved ikke var en undskyldning, men havde stadig løst til at tilgive ham.

Mindre end en uge efter tilgiver jeg ham, hvilket var rigtig dumt af mig. For 2 dage efter droppede han mig for sin ex......

Jeg var vildt ked af det, og ikke mindst sur over at jeg havde tilgivet ham. 

Få uger efter er vi til en fest, hvor han siger undskyld til mig. Stollede selvfølgelig ikke på ham, men havde stadig mange følelser for ham.

Vi begyndte så småt at have noget igen, og det gik vildt godt. Havde aldrig været så glad i hele mit liv. 

Tog så i sommerhus med min veninde lidt efter. Mig og drengen skrev sammen 24/7 og begynte at stolle mere på ham. 

Onsdag aften (Dagen før vi skulle hjem) skrev han at han elskede mig. Det betød nok ikke så meget for ham, men for mig er det meget store ord. Og det gjorde bare at jeg blev meget mere vild med ham.

Da jeg kommer hjem Torsdag, tager jeg direkte hen til ham og vi havde en fantastisk dag sammen. 

Om lørdagen i samme uge, fortæller jeg så min søster om det med drengen, hvor hun fortæller mig at hun har kysset med ham for nogle dage siden.....

Mit hjerte gik helt i stykker. Jeg var helt færdig. Jeg skrev til ham at han var et svin, hvor han skriver at han er gået tilbage til sin ex (Den samme som sidst) Jeg var helt ødelagt. Jeg lå og græd i flere dage. 

Han blev så kærester med hans ex, og jeg havde det forfærdeligt med det, men kunne ikke lave det om. 

Problemet er at her for en uge siden slog ham og hans kæreste op, og har tænkt på ham lige siden. 

Er meget i tvivl om jeg skal tilgive ham, og måske bare blive venner med ham, da han er en pisse sød knægt....

Undskyld for en lang besked, i skulle bare lige have hele historien.

Hvad synes i om det? Skal jeg tilgive ham eller ej?

 

Kommentarer

Han lyder som en stor player jeg vil anbefalde at du skulle holde dig væk fra ham og lave nogle gode tøsse ture med dine veninde og ignore ham selvfølglig.

Håber at det måske ville hjælpe lidt?

49

Hsn lyder som en af de typer, man VIL stole på, men altid bliver skuffet. Lav dig nogle ture med dine veninder, hyg dig i stedet for at være knust. At have en kæreste er dejligt, men du skal jo ikke have gang i noget seriøst før du bliver ældre. Hellere nyde resten sf livet, i stedet for at tænke på ham. Jeg venter spendt til jeg finder den rette.

48

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program