Er vi venner eller ej ?

forumspørgsmål

Er vi venner eller ej ?

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 12 år 3 måneder siden

 Hej Cyberhusbrugere

Jeg er en pige på 13år (snart 14). Jeg har den her drenge ven. Han er rigtig sød og vi snakker godt sammen, men han elsker at drille mig. Det startede med at han tog mine ting så jeg ikke kunne komme hjem fra fritidshjemmet. Jeg jagtede ham rundt indtil jeg fik mine ting. en dag tog han mine sko og stilte langt væk fra fritidshjemmet så jeg måtte gå i strømpe sokker hen og hente dem for han var selv cyklet hjem. Det er begyndt med at han river i mine arme, han vrider dem helt af led. Det gør mega ondt og jeg beder ham om at lade være. Igår ville jeg sige god ferie til ham, men han tog bare fat i mine arme og rev dem totalt af led. Vi kan dog godt nogle gange snakke sammen uden at han driller mig. Jeg skrev til ham hvad der var med ham og han svarede det var jo bare for sjov. Jeg bedte ham om at sige jokes istedet for at være sjov på den dumme måde. Mine venner driller mig med at han er forelsket i mig men det ved jeg ikke om han, jeg vil bare rigtig gerne være venner med ham. Efter jeg havde skrevet de der smser til ham ville han ikke skrive med mig på facebook, skype eller på sms. Jeg tror han er sur på mig men jeg ved det ikke. Hvad skal jeg gøre? Hvad tror i han tænker om mig? Er han forelsket oi mig?

HJÆLP MIG!!!

Kommentarer

Jeg tror at han ikke ved hvordan han skal vise at han godt kan lide dig, men det lyder ret voldsomt at hive i armene så det gør ondt, et kram ville da være bedre!. Han kan godt være forelsket i dig, men ved ikke hvordan han skal vise dig det og prøver alt på at komme i kontakt med dig.

Det med at han ikke gider at svare, gi' den lige en dag eller to, måske 3, og du skal ikke bare kime ham ned med sms.

Næste gang i ses, så sig at han gerne på stoppe med at gøre de ting som han nu gør du ikke kan lide, men sig det rolig :)

God jul :D

327

 Hej med dig :D

jeg har gjort som du har sagt og ikke kontaktet ham i et par dage og nu er han fin igen. Jeg har dog ikke været sammen med ham men jeg tror han har fattet det :D Så mange tak

319

 faktisk vil jeg sige at du burde fortælle ham at det gør ondt? (: og at du ikke kan lide det som du har prøvet men måske tager han det ikke seriøst. men prøv snak med ham om det i virkeligheden :)

336

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program