Er usikker

forumspørgsmål

Er usikker

forumspørgsmål af
Anna
11 år
Oprettet 2 år 1 måned siden

Hej.
I skolen siger alle at jeg er grim.
Men betyder det at de hader mig. For det føles sådan.

Og en fra min klasse har inviteret alle fra min klasse med i Tivoli men ikke mig 😔 er det fordi jeg ikke er god nok eller kan han ikke lige mig.🎢😔

Kommentarer

Hej Anna
Jeg er ked af at høre din klasse ikke er søde over for dig. Nogen mennesker er ikke særlig søde ved en og det kan være på grund af alle mulige ting. Nogen er ikke særlig søde fordi de ikke har det så godt selv og så er der også nogen der bare synes det er sjovt.
Det med Tivoli lyder ikke særlig sødt af ham fra din klasse og det virker som om han holder dig udenfor.
Jeg tror det kunne være en god idé hvis du snakker med din mor eller en lærer eller en anden voksen som du føler dig tryg med. Måske kan det gøre at i får en snak om at behandle hinanden ordenligt i klassen.
Jeg håber og tror på at det nok skal blive bedre :)

48

Er du helt sunshine? Hvis han fortæller det til nogle, vil han nok blive set som en "snitch" og dermed ville problemerne blive meget værre... Men kan godt se din pointe. Dog ville det backfire, hvilket ikke er resultatet OP kigger efter. Sorry to say, men det er realiteten.

24

Jeg har selv prøvet det at blive mobbet og digitalt krænket, min mor snakkede med drengene fra min klasses mødre, og jeg er aldrig blevet kaldt snitch. Plus, det var en pige der skrev.

19

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program