Tisse

forumspørgsmål

Tisse

forumspørgsmål af
Louise
15 år
Oprettet 1 år 9 måneder siden

Hej piger.
Jeg er selv en pige, og har tænkt på om der er andre end mig, der tænder en lille smule på at tisse I det fri?

Kommentarer

Jeg er 14 og tror godt jeg ved hvad du mener. Tror det er det der med at man måske kan blive opdaget hvis man tisser i det fri der er lidt spændende. Har kun gjordt det en enkelt gang. Mig og en veninde var nede i parken da vi begge to skulle tisse og så satte vi os bare ved siden af hinanden. Kan godt huske jeg vidst blev lidt tændt både af og se min veninde tisse (og hun så mig) og så det der med om andre folk i parken mon så noget.

31

Ja det kan godt tænde mig lidt. Jeg er begyndt at køre lidt mountainbike så jeg er ret meget i skoven og der har jeg tisset et par gange og det var da lidt sjovt. Der var også engang jeg kørte med en veninde derude og jeg skulle på wc og der var alt for langt hjem. Jeg havde ikke prøvet at gøre det i skoven før men havde heldigvis papirlommetørklæder med så mig og min veninde fandt et lidt øde sted og hun blev hos mig for at holde vagt. Hun kiggede på mig mens jeg lavede og det tændte mig faktisk ret meget og det var jo også lidt exciting om der kom nogen. Så forstår dig godt lidt.

32

Jeg tisser også i det fri og der er ikke noget galdt med og tisse i det fri

34

Tak for jeres svar. Er glad for at jeg ikke er alene om dette 😉💦.

29

Jeg tænder også på at betragte tøser, som skal tisse i det fri, men jeg gør det altid på sikker afstand. Dog synes jeg, det nogle gang kan være svært ikke at se det, f.eks. ved Distortion eller 1. maj i Fælledparken.

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program