Er jeg falsk?

forumspørgsmål

Er jeg falsk?

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 10 år 7 måneder siden

 Hej alle:)
Jeg håber I vil hjælpe mig. Meget gerne svar fra piger OG DRENGE!

Jeg vil til at gå med en form for extensions. Det er sådan en hestehale, der skal bindes om min egen. Det ser HELT naturligt ud, men er det falsk? Er jeg falsk? Skal jeg have det dårligt med mig selv? Kan drengene lide en mindre? 

Det er ikke diva agtigt? Det vil jeg ikke være! Jeg vil fremstå som en rigtig sød og stille pige, men kan jeg det når jeg har sådan en? Eller er jeg bare ligesom alle modepigerne så? Det vil jeg ikke....:(

Kommentarer

 Hejsa :)

Nu skal du høre, altså hvis du har lyst til at gå med denne "hestehale extension" så gør det! Du skal huske at hvis andre synes du er diva agtig så er det jo fordi de ikke kender dig. Du ved selv hvordan du er, og det kan andre jo ikke bestemme. De har bare en forestilling om hvordan du er. Men det skal du ikke tage dig af! Hvis du er sød og rar så er der jo ikke noget der. selvom det er så typisk så siger jeg det igen: Du skal gøre det du vil!(uden at udstille dig selv)

366

Hej

Jeg synes det er fedt du vil prøve noget nyt :-) self bliver du ikke en falsk person ved det overhovedet, du bliver heller ikke en diva som du ikke vil være. Det er sundt med forandringer, så håber du vil gøre det og prøv og give det en chance, du kan jo altid tage det af igen, hvis du ikke ønsker det alligevel.

husk tro på dig selv, i sted for at være så usikker på at være forkert, for bare du er dig selv, det er det vigtigste, du skal ikke være nogen du ikke er og du skal være glad for dig selv .-) 

KH Felicia.

369

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program