Er jeg den eneste der ikke fester?? :(

forumspørgsmål

Er jeg den eneste der ikke fester?? :(

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 10 år 5 måneder siden

Jeg har aldrig været til en rigtig fest, har aldrig drukket mig fuld, og jeg er 15 ..

 

Er det normalt?? :(

 

er jeg den eneste??

 

Skriv hvis du heller ikke har prøvet at drikke dig fuld og festet ..

 

 

- hilsen mig ;/

Kommentarer

Hejsa.

 

 

Jeg har været til fester før, men alkoholfri fester. Jeg er omtrengt på samme alder, og nej, jeg har aldrig været fuld.

 

Bevars, jeg har vel fået lov til at smage lidt øl et par gange, men aldrig fuld... Og det irritere mig...

Grænseløst. Alle mine venner spørger om jeg ikke vil ud og drikke, og hver gang siger jeg nej, og så skal jeg høre på hvor fedt det var, og det MÅ de gøre igen

 

 

Som om jeg er interesseret i at høre dét?! Som om jeg ikke har det svært nok i forvejen. Næh nej, træd bare i det, og tvær det lige ud i fjæset, og brænd mig bagefter.

 

Men nej, du er skam ikke den eneste.

101

Hej.. [:

Jeg er også 15, og er først lige blevet fuld for første gang for 2 måneder siden, mine forældre havde givet mig lov til at drikke 2 genstande, og det overholdt jeg. Men så drak jeg også en halvanden liter cola, som viste sig at være rom og cola.. -.- (det vidste jeg ikke, honest!)
Mine forældre opdagede at jeg vidst havde fået mere end 2 genstande, og sagde at det var fint, hvis jeg bare kunne styre det.
Det var bare vildt, for dagen før havde jeg fået "du-må-drikke-når-du-flytter-hjemmefra-talen".

Jeg anbefaler bestemt ikke nogen at gå ud ug drikke sig plørefuld uden tilladelse, men prøver at vise at forældre nogen gange nok bare har svært ved at indse, at man egentlig er blevet så gammel.
 

Maria

108

Jeg har heller aldrig drukket mig fuld. Jeg har været til et par fester, men jeg drak mig ikke fuld. Jeg synes godt, at man kan ha' det sjovt til en fest uden at drikke sig fuld. Så har man det også bedre dagen efter.

Hvordan deffinerer du en rigtig fest?

98

Hej (;

Jeg er 13, og har været fuld en gang. Jeg havde ikke selv regnet med det i den alder, men så skete det ligesom bare. Jeg går dog ikke rigtigt til fester, i så fald er de alkoholfrie'. Jeg tror altså det er helt normalt n_n

109

jeg har aldrig, og de eneste fester jeg kommer til er når jeg holder, eller mine bedsteveninder, for så kommer der altid kun 7, så det er ligesom ikk det store xD

og ingen af os drikker såå'h? ;D

132

jeg har heller ikke og jeg er 16

129

Jo jeg har været til fest men har kun været halv fuld ikke helt er kun 12år og jeg kan kun lig virkelig stærke drings! men det er meget svær det kommer an på om du er blevet indviteret!!!

115

Hej 

Anonym!
 
 
Jeg er ikke den eneste men det er nok for tidligt at starte med at drikke, så hyg dig med dine venner også kan du altid nå at få tømremænd når du er samme med de andre. :)
 
 
Florinel

110

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program