Jeg hader min lære

forumspørgsmål

Jeg hader min lære

forumspørgsmål af
Siri
12 år
Oprettet 5 år 2 måneder siden

Jeg har på det sidste været super irriteret på min matrmatiklære som også er vores klasselærer. Jeg kan ikke klare det mere! Hun spørger hvad hun kan gøre bedre og når vi så svarer er hun fløjtende ligeglad med hvad vi siger, og gør i stedet hvad hun synes er nemmest for HENDE! Jeg er så træt af det! Jeg har prøvet at snakke med hende og hun forsvarer sig med at side og sige at det er mig der problemet!

Hver aften inden jag skal sove tænker jeg altid på hvordan jeg skal fortækle hende lige op i hovedet at hun er en gyselig voksen.

Jeg har arvet min fars temperament, men alligevel tør jeg ikke sige hende imod og det er super irriterende. 

JEG ER TRÆT AF AT GÅ I SKOLE I 6. KLASSE

Kommentarer

Hey Siri!

Hvor ærgerligt at du har sådan et dårligt forhold til din lærer. Især i faget matematik, som jeg synes er et ekstremt vigtigt fag :-)

Hvis du gerne vil forbedre situationen, hjælper det nok ikke at hidse sig for meget op. Det hjælper nok heller ikke at tage mod til dig og sige, at hun er en gyselig voksen. I stedet må du prøve at tænke over nogle argumenter for, hvorfor du mener hun handler forkert og så præsentere dem for hende på en rolig måde. Det tror jeg hun vil have mere respekt for - og vil tage mere seriøst - end hvis en elev bare sviner hende til eller står og råber af hende i frustration.

Så jeg håber du kan tøjle dit temperament så du kan bruge energien på en mere konstruktiv snak med din lærer omkring problemerne (selvom jeg godt ved, at du allerede har prøvet).

239

Jeg er nok enig med Gabriel, men hvis alt går i vasken og hvis der også er nogle andre elever der har det på samme måde kan i jo altid gå til ledelsen.

Vi havde engang en lære i engelsk og matematik som var gyselig som du jo selv siger. Hun havde bla. sagt til en fra klassen at personen ikke kunne matematik og aldrig ville kunne gøre noget med deres liv.

Vi endte med at få hende smidt ud fra årgangen efter en gruppe elever havde gået til ledelsen og havde bedt dem om at gøre noget ved det. Ligesom Gabriel siger er det vigtigt at komme med nogle argumenter, ellers kommer i ingen vegne.

Håber du finder ud af det :)

253

Sejt gået Nat :-)

298

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program