Er forelsket i en pige. Nogle råd?

forumspørgsmål

Er forelsket i en pige. Nogle råd?

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 12 år 7 måneder siden

 

 

Jeg var til introfest på gymnasiet, og her mødte jeg så en gammelveninde som jeg snakker/skriver af og til med. under festen var virkelig en "gentleman" hvis man kan sige det sådan overfor hende, sagde hun til mig. Men så da festen sluttet, skulle hun hjem ad, ligesom alle de andre. så jeg valgte at følge hende hen til stedet, hvor hun blev hentet, der sludret vi en lille smule. Men da hun så blevet hentet, fik jeg pludselig følelser for hende, og det har jeg haft i snart en uge. Ved ikke lige hvad jeg skal gøre, nogle ideér?

tak på forhånd. 

Kommentarer

 også glemmer jeg at spørge om jeg kunne få hendes telefonnummer :'(

563

Hej med dig :)

Det lyder godt at du kunne være lidt gentlemen overfor hende til festen. Det er vi piger jo ret vilde med :) Men det er ærgeligt du ikke nåede at få hendes nummer !!

Har du hele hendes navn? for så kunne facebook måske være løsningen?
eller har i nogle fællesvenner som evt. kunne have hendes nummer? Går ud fra i måske har nogle fællesbekendte, nu hvor i har været til samme fest?

Men ellers vil jeg foreslå: skriv til hende på facebook. evt. spørg om hendes nummer! og spørg hende om hun har lyst til at ses en dag? Måske har hun de samme følelser for dig og hvis du ikke prøver, finder du jo aldrig ud af det :) Held og lykke!
 

Kærligst, Pernille

577

 tak for rådet Pernille. Jeg er venner med hende på facebook, og skal nok forsøge at få nummeret :) Hvis der er andre, som har gode råd er i velkommen til svare.

577

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program