Er det okay?

forumspørgsmål

Er det okay?

forumspørgsmål af
Hh
13 år
Oprettet 3 år 7 måneder siden

Jeg er en pige på 13 snart 14, jeg har en flirt som er 16 snart 17. Jeg har tænkt på om det er ulovligt? Ved godt vi ikke må have sex i følge loven og det respektere han også! Men hvad syntes i? Vi kan ikke selv mærke aldersforskellen men burde vi ende det?

Kommentarer

Det helt fint :) da jeg var 14 havde jeg også en kæreste på 17. vi havde ikke sex eller kyssede men det var også fordi han boede i et andet land en mig (og var ikke klar til sex) den seksuelle lavalder er 15 år, så længe i ikke har sex er det fint, og hvis i beslutter jer for det, kan han ikke komme i fængsel fordi han er under 18 :)

519

Det er fint at have følelser for hinanden, så længe man passer på hinanden samtidigt, når i nu er under og over 15 år. Det er rigtigt den seksuelle lavalder er 15 år. Det er nu ikke rigtigt at man ikke kan komme i fængsel når man er under 18 år. Man kan, i følge loven, komme i fængsel fra man er 15 år. Der er nu ingen som kommer i fængsel kun fordi man er kærester :-)

514

Det er råder intet galt i. Mange piger har kærester/flirt som er ældre end dem selv, fordi at piger ofte bliver hurtigere modne:) Jeg kan fortælle dig at det ned alderen gør ikke så meget igen, ved at det for forældre kan virke skræmmende,og også for en selv. Det vigtigste er at man er på"bølgelængde" med hinanden og at I ikke selv lægger mærke til alderen. Jeg er fx 15 bliver 16 om en måned, og min kæreste er 22 og bliver 23 om 2 måneder. Og vi lægger ikke mærke til aldersforskellen:)
Så længe i begge er glade for hinanden er det,det vigtigste:):)

493

Jeg har været forelsket i en 14 årige fyr men han opførte sig som en 15-16 årige og jeg var selv 16 der og er 17 nu xD
Jeg er i kompliceret forhold med en fyr på 16 (17 til December)
og han opføre sig i den grad ældre en mig af .-. ... af og til xD
Men skal siges jeg har haft noget kørende med en der er ældre ne mig (han var 20-21 og jeg var 16)
og det er alderes forskel som kan gøre forhold svære, den ene er mere umoden end den anden (gælder begge partnere uanset alderen -_- )
Men hvis i har det godt sammen så er det vel fint nok så længe i ikke har nogle seksuelle ting indtil du er 15.

499

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program