Kærlighed

forumspørgsmål

Kærlighed

forumspørgsmål af
En pige
13 år
Oprettet 5 år 4 måneder siden

hej er en pige på 13 år og jeg er helt vild med ham her og jeg er en meget akavet person så kan ik li af snakke om følser eller sådan noget så hed ik hvordan jeg kan spørger ham om hvordan han har det med og sådan noget. Pls hjælp PS mig og ham jeg kan lide er nok bedste venner, så er ogs lidt bange for det ville ødelægge vores venskab 

Kommentarer

Hej Pige.

Det kan helt sikkert være svært at tale om følelser - især når man måske er bange for om de er gengældt eller ej. Det er som regel lidt nemmere at snakke om på Snap eller andre online medier, end det er face-to-face. Måske kan du prøve at skrive til ham, at du synes han er sød mens I har en samtale kørende? Måske vil han opfatte at du ligger mere i det end bare venskab, hvis du skriver sådan.

293

Hej pige, 

Du skriver at du har svært ved at snakke om følelser. Det kan jeg godt forstå! Jeg er selv 18 år og det kan også være temmelig svært for mig at snakke om følelser. Det jeg plejer at gøre er at springe ud i det allligevel, også selvom det er lidt ubehaligt, så giver det verdens største lettelse når man har fået sagt sine følelser. Hvis det er for svært at snakke med ham om det i virkeligheden er der jo også muligheden at ringe til ham med det samme og få sagt alt hvad du har på hjerte. MEN vil helt klart anbefale dig at gøre det Face-to-face. 

Du siger også at du er bange for at ødelæge jeres venskab. Det er jo selvfølgelig en risiko man må løbe, men når i nu er gode venner, så kan det godt lade sig gøre at forblive gode venner selv når du har sagt dine følelser for ham. 

Ønsker dig en masse held og lykke! 

Hilsen Magnus 

287

Tusind tak.. men er Bange for han siger det til drengene i klassen eller af hans tvilling opdager det (så han driller) 

298

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program