hand job

forumspørgsmål

hand job

forumspørgsmål af
lisa
14 år
Oprettet 5 år 2 måneder siden

Hej alle jeg har lige et spørgsmål...

hvotror giver man drengen et hand job inden sex? og hvad nu hvis han kommer af det? så er der vel ingen sex efter?

Kommentarer

Det er heller ikke noget man nødvendigvis behøver at gøre.  Hvis du ikke gør det i så lang tid, at han kommer af det, så kan man se på det som en del af forspillet. Men hvis du bliver ved i længere tid, så risikerer du selvfølgelig at han kommer.

Nogle fyre kan godt komme to gange i træk, mens andre har sværere ved det. Du risikerer i hvertfald at der ingen sex er bagefter, hvis han ikke er typen der nemt kan komme to gange lige efter hinanden :-)

247

Jeg er en af dem der godt kan komme 2 gange inden for meget kort tid.

246

Jeg synes jo det er meget sjovt at gi handjob og se ham sprøjte. Men det er rigtigt at der så nemt går en halv time eller noget inden han kan igen, så man skal ha god tid. Til gengæld kan han måske så holde lidt længere end hVis man går direkte til samleje første gang. Hvis man bruger det som forspil risikerer man han kun lige når at komme ind inden han sprøjter og det er der jo ikke så meget ved.

244

Jeg elsker når jeg river den af på min kæreste og ser spermen ryger ud. Min kæreste kan sperme næsten med det samme igen.

220

Hej, jeg er pige og 16. Kan ikke helt forstå dem der siger at drengen kan igen lige med det samme efter sædafgang. Jeg tror det er lidt pral. Jeg har været sammen med flere drenge og når de har sprøjtet bliver den altid helt slap og så har der allermidst skulle gå 15-20 min. før den kan blive stiv igen. Så man skal altså ha tålmodighed overfor drengen og ikke presse ham for meget.

230

Hej det er Benjamin igen. Jeg kan faktisk godt få udløsning  2 gange selv om der kun er gået en halv time imellem. Så der er nogle der godt kan hurtig efter hinanden.

221

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program