Er det muligt at tabe 4-5 kilo på 2 dage?

forumspørgsmål

Er det muligt at tabe 4-5 kilo på 2 dage?

forumspørgsmål af
Kaj
15 år
Oprettet 7 år 8 måneder siden

Hej jeg skal snart til at starte på nyt arbejde og de siger at jeg skal have mørke cowboybukser på så jeg gik hjem for at se om jeg stadig kunne passe dem. Det kunne jeg ikke. Det er ikke muligt for mig at få nogle nye lige nu og jeg har 2 dage til at jeg skal starte. Tænke på om det er muligt at tabe 4-5 kilo på 2 dage er ligeglad med hvor sundt det er, så drop den kommentar. Har selv i tankerne at spise næsten ingen ting og dyrke motion som om det gjaldt livet, men ved ikke om det virker eller om det bare ville få mig til at få det dårligt. Jeg er lidt overvægtig hvis det nu har en effekt.

Kommentarer

Du kan ikke tabe fedt eller muskelmasse på to dage lige meget hvor lidt du spiser og hvor meget du motionerer. Den eneste måde du kan tabe så meget vægt er ved at tabe væske. Og ja, det kan du godt, men du vil tage alt vægten på igen efter en halv eller hel dag måske. Væsketab kommer lynhurtigt tilbage.
Oveni vil der være stor risiko for at du for det dårligt. Som i så dårligt at du ikke vil kunne gå på arbejde og så er der jo ikke så meget fidus ved det. Du kan sagtens tabe dig 4-5 kilo over nogle uger så det faktisk bliver væk og du ikke får det dårligt. Hvad med at låne et par sorte af nogle andre, eller låne penge til et nyt par hvis det er fordi du ikke har råd.
Det andet kommer ikke til at fungere, sry.

676

Det er noget vrøvl, at du ikke kan tabe dig på 2 dage. Selvfølgelig kan du det. Også fedt. Hvis du kører du dages intermittent fasting (hvor du spiser 2 x 400 kalorier hver dag i et tidsrum på 8 timer), er det umuligt ikke at tabe en portion fedt. Mængden af fedt du taber afhænger selvfølgelig af, hvor meget du vejer i forvejen. Er du overvægtig kan du barbere et kilo fedt af uden problemer på to dage.

Held og lykke med det :-)

621

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program