En rasende mor.

forumspørgsmål

En rasende mor.

forumspørgsmål af
Skyen.
Oprettet 11 år 5 måneder siden

Hej, jeg er en pige på fjorten, med en skøn og dejlig kæreste, som jeg har været sammen med i fire år. Nogle dage efter jeg var fyldt fjorten, blev vi enige om at købe nogle kondomer , for vi havde lidt snakket om at have sex, da vi begge havde haft lyst til hinanden i lidt tid. Vi blev enige om ikke at fortælle det til vores mødre, da min mor bliver let vred og forbavset, og hans er ret streng.

Det har så fortsat, og vi har haft et helt normalt sexliv og forhold, i hvert fald så normalt et sexliv man kan hve, når vi kun ses i weekender, fordi vi bor en time fra hinanden.
Vi har hele tiden gemt kondomerne i min private skuffe i mit natbord, delvist fordi min mor aldrig er på mit værelse, og delvist fordi at hun aldrig har kigget i den skuffe, jeg har forbudt hende det, da der også ligger andre ting, eksempelvis min dagbog, mine blade ed blod på, fra dengang jeg cuttede (Vil gerne understrege, at jeg IKKEgør dette mere.) Og min dagbog fra da mit liv var allerværst.

Jeg er på efterskole, og havde glemt mine extensions derhjemme, min mor skulle så sende dem, og ville skrive et lille brev til, da hun manglede papir, kiggede hun selvfølgelig i min skuffe - hvor kondomerne lige lå øverst - og begyndte så at true mig, som hun tit gør.
Det var her d. 4 september hun opdagede dem, og i dag, d. 5, skrev hun, at hun var ok igen, men at hun altså stadig vil snakke med mig og ham - alene.

Min mor påstod, at hun havde sagt at jeg bare åbent skulle sige når jeg ville i seng med L, så jeg kunne starte på p-piller, og jeg er glemsom, men den slags vile jeg hav husket, og det ved jeg med allerstørste sikkerhed at hun ikke har sagt. Den eneste gang hun har nævnt p-piller, var da hun tilbød mig dem, fordi min mensturation var meget slem, jeg kan endda huske hvor, hvornå, og hvordan vi kom ind på det, jeg kan endda huske hvilket tidspunkt på dagen det var.

Jeg vil ikke finde mig i, at min kæreste skal sidde og tage imod trusler, kommentare og retningslinjer fra min mor, selvom han var ligeså meget med til det som jeg, jeg er vant til det, i forhold til ham.

Derudover, så ville jeg godt fortælle hende dette jeg har skrevet, plus at jeg ikke fortalte hende det, fordi jeg ikke har det særlig godt med min mor, jeg er bange for hende, og jeg tør ikke fortælle hende om noget som helst af mit liv - ikke engang mine ret gode karakterer i dansk. Og at jeg virkelig bare ikke har det godt med hende, selvom hun da sikkert er en god mor, men jeg tør ikke, for hvis man hidser min mor op, så overdriver hun, og så er jeg bange for at hun forbyder mig at se min kæreste igen. Jeg kan ikke se det gale i at have sex, hvis man er enige, har beskyttelse, (og som vi gjorde) tjekkede under vores sex, at kondomet ikke var sprunget, eller evt faldet af.
 

Knus, hende den skræmte.

Kommentarer

 Kære skræmte pige,

14 er en meget ung alder at have sex i og det faktisk ulovligt. Men hvis man ser bort fra det, synes jeg ikke at der er noget galt med det. Du elsker ham, har været sammen med ham i 4 år. Hellere have sex med en man elsker som 14 årig end at have sex som 16 årig, med en man ikke elsker. Din mors reaktion er normal på nogen områder, da det er hende som skal passe på dig og sørge for at du ikke gør ting du fortryder. Har du prøvet at sætte dig ned og snakke stille og roligt med hende, fortælle hende om din kæreste og hvad i laver sammen udover at have sex :DHvis du opfører dig voksent indser hun nok at hun ikke kan opfører sig barnligt, hvis du forstå :P Fortæl hende hvor meget du holder af ham og at du virkelig ønsker for jer allesammen at i kan få et godt forhold. Held og lykke håber at det ender godt :D<3

534

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program