Drengeven og blowjob

forumspørgsmål

Drengeven og blowjob

forumspørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 3 år 1 måned siden

Hej håber I kan hjælpe mig.

Min bedste og eneste ven som er en dreng vil have blowjob med mig, men jeg vil ikke fordi jeg ikke klare det psykisk og så vil jeg bare ikke kunne lide at få en penis ind i min mund uanset hvem det var, vil synes det er ubehageligt. Har det med psykisk men ikke det andet for han er i forvejen ærgerlig over det og han vil blive rigtig glad for hvis jeg sagde ja så jeg har lovet at tænke over det.

Selvom jeg allerede ved hvad svaret er. 

Plz hvad skal jeg gøre

Kan i plz ikk nok hjælpe mig med det

Kommentarer

du skal da sige ja og sutte ham, så du beholder ham som ven

57

Undskyld men det er et lorte råd. Venner får ikke hinanden til at gøre noget de ikke har lyst til. 

79

Du skal aldrig gøre noget du ikke selv vil og slet ikke noget seksuelt. Hvis han er din ven forstår han det og accepterer det 100 procent. Hvis han presser dig og alt sådan noget er han en fucking bums og en dårlig ven. Så er han ikke værd at have som ven. 

59

Du skal selvfølgelig ikke gøre noget du ikke føler for. Hvis han presser dig er han ikke værd at samle på som ven - så drop ham. Noget helt andet er at jeg synes ikke du fuldstændig skal afskrive at give blowjob engang med tiden. Jeg syntes også engang det måtte være klamt og ville ikke gøre det men nu er jeg i et forhold hvor jeg er forelsket til op over begge ører. Og hvis man virkelig elsker en dreng og stoler 100 på ham er det altså noget andet. Så jeg nyder faktisk at give blowjob og får også selv noget ud af det. Så man skal aldrig sige aldrig!

64

Du skal IKKE gøre det. Hvis du bliver nødt til at tænke over det er det et klart signal på du ikke har lyst. hvis han på nogen måde prøver at presse dig eller true dig til det uanset hvad truslen er så er det ulovligt, så jeg håber bestemt han accepteter dit nej og hvis han ikke gør så er han ikke en god ven og farligt selvskab hvor han vil udnytte dig. Hvis det er tilfældet så hold dig langt fra ham

54

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program