Drenge svar tak

forumspørgsmål

Drenge svar tak

forumspørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 5 år 12 måneder siden

*DET HER ER SPECIELT TIL DRENGE!*

Jeg har skrevet med den her dreng som går i min klasse. Vi har skrevt i idk 2 mdr eller noget. han har skrevet at han synes jeg er sød og smuk og at han måske godt kan lide mig. Jeg synes han er rigtig sød men han er ik helt min type i udseende (udseende tæller meget for mig så ja). Han ved godt hvad jeg tænker om ham og omvendt. Men problemet er at nu afviser han mig og jeg tror ik han vil skrive mere. Han har ik skrevet noget til mig de sidste 2 dage og ved ik hvorfor.

Så mit spørgsmål til jer drenge er: hvorfor afviser i bare piger uden at vi ved en skid?

Kommentarer

Du afviste en dreng, fortalte ham at du ikke var interesseret i ham (af overfladiske grunde, tilsyneladende) mens han var interesseret i dig, og så forventer du at han bare skal blive ved med at skrive til dig?
Meget få mennesker ville kunne holde ud at holde kontakten med en der har afvist dem. Ikke at sige at de aldrig tager kontakt igen, men der kan godt gå lang tid inden de er "klar" igen.
Nu kan han jo ikke bare lade være med at kontakte dig, siden I går i samme klasse osv. Men det ville ikke skade at du måske tænker over hvordan han måske har det med at se dig, face-to-face (ked af det, afvist, hvad end det må være), og prøve at tage lidt hensyn til ham. Hvis du gerne vil snakke med ham igen, så kan det godt være at han lige så stille begynder at kontakte dig igen, men jeg vil ikke råde dig til at presse ham til at skulle skrive/kontakte dig.
Og for øvrigt, udover den enormt egoistiske måde dit spørgsmål er skrevet på, så er mit svar: Hvorfor kan piger ikke forstå, og tage ansvar for, hvad de gør over for drenge de afviser og holde op med at skyde skylden på drengen? :)

235

Fuldstændig enig!

265

Hvis udseendet betyder mest for dig og du samtidig ikke forstår hvorfor han afviser dig, så er du ikke klar til at gå i kamp med romantik endnu unge dame. :)

284

Vi gøre det for at fjernde os slev for følsen nederlag.

256

Ja, hvorfor afviser drenge altid uden at vide en skid!? Jeg var forelsket i en på et tidspunkt vi blev kærester i hvad, to dage og så fik han nok? Så jeg spørger også hvorfor afviser drenge helt uden at vide en skid? Man kunne godt fortælle hvorfor man afviser?

320

I dette tilfælde er det meget åbenlyst hvorfor han stoppede kontakten og jeg synes han gjorde det helt rigtige.

Og er nok grund ikke, at han fik nok. Måske var det ikke det han ville. Da jeg var 9 år havde jeg en kæreste i to dage også. Han sagde også bare at han ikke gad mere men senere har jeg regnet ud at det nok var fordi jeg var for omklamrende og det gjorde ham irriteret.

Hvis personen afviser en uden at komme med en grund automatisk så kan man altid spørge personen. Hvis personen ikke kan svare så er det måske personen ikke forstår sine følelser men ved at der er noget i vejen. Man skal altid lytte til sig selv og sine egne følelser først og derfor synes jeg det er helt okay at slå op med sin kæreste hvis man ikke gider det mere og ikke at skrive til en pige der sårer ens følelser.

253

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program