Stoppet slåsekamp med mine forældre.

forumspørgsmål

Stoppet slåsekamp med mine forældre.

forumspørgsmål af
Anonym
17 år
Oprettet 5 år 9 måneder siden

Så.. I går skete der en ting som der egentligt bare aldrig nogensinde skal ske...

Vi sad og spise, og vi kom op og snakke om emnet om XXXTentacion og hans død, I min familie diskutere vi altid og min ældre lillebror sad og diskuterede med min storbror, efter min storbror gik fordi han blev sur, så blev min lillebror ved og min far blev ved med at bede ham om at stoppe. Til sidst ville han have min lillebror ud, men siden min lillebror af en eller anden grund eller at slåse med min far I alvor han gjorde modstand.

Min far begyndte at skubbe min lillebror, for at få ham op på sit værelse, min lillebror begyndte at slå og sparke efter ham så han blev nødt til at tage ham I fastholdelse. Min mor blev ved med at råbe de skulle holde op, men det kunne min far jo ikke, så min mor gik hen prøvede at få ham væk flere måde og til sidst endte med at tage kvældertag på min far, det er så her jeg begyndte at rejse mig op og prøvede at tage min mor væk der min far så skubbede hende I selvforsvar. Efter min far havde skubbet min mor, hun skulle lige til at begynde at slåse med ham, og jeg ved hun ville være røget på gulvet HVIS hun gjorde, så jeg gik imellem begge 2 fordi ingen af dem ville røre mig overhovedet... Lige meget hvad, man burde ikke skulle stoppe sine forældre I en slåsekamp, I de 17 år jeg har været sammen med begge 2 det her har aldrig nogensinde sket før på den her måde... Jeg er rystet, jeg ved ærlig talt ikke hvad jeg skal gøre stadigvæk?..

Kommentarer

Jeg synes helt sikkert du skal tale med dine forældre om det, og måske også en anden voksen

189

Prøv lige 1-1 chatten herinde.. eventuelt bare kopier din nuværende tekst ind i chatten og skriv lige med en rådgiver om det. Det er nok ret vigtigt at finde en løsning hurtigt lige nu - for det er ikke okay, at det er sket. Og jeg kan virkelig godt forstå, at du er rystet over det - derfor skal du have snakket med nogle om det snart:)

173

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program