Total hjælpeløs :/

forumspørgsmål

Total hjælpeløs :/

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 13 år 7 måneder siden

Vi er 3 veninder, og de to er bedste veninder, men de har bare SÅ mange skænderier, det er ligemeget hvordan det egentligt startede i går for jeg stod lidt af, men det endte i hvert fald med at jeg endnu engang stod i midten af det hele, fordi den ene veninde gik ind i hendes egen lejlighed og sagde at hun ville sove der i stedet for, "fordi det hele jo bare var hendes skyld" eller det gav hende den anden i hvert fald lidt udtryk for, og så skulle jeg jo lidt vælge hvor henne jeg ville sove, hvilken ville være en komplet umulig ting for mig, da jeg uanset hvad jeg så valgte ville gøre en af dem endnu mere sur, og det er bare sådan nogle typiske valg jeg altid kommer til at skulle tage, og hvis jeg siger noget til den ene om den anden så kan jeg være 100% sikker på at den bliver brugt i mod hende på et senere tidspunkt..

Jeg er altid det der mellem led, generelt føler jeg mig sådan set også som det 3. hjul, og jeg ved godt at de nok gør hvad de kan og sådan for at det ikke er sådan, men jeg vil bare heller ikke snakke med dem om det for at det så bare ændre sig til at de kommer til at skulle være sammen med mig bare fordi jeg ikke skal føle mig som det 3. hjul..

men altså for at komme videre med ovenstående, så midt i skænderiet hvor jeg stod ude i gangen og bare kiggede ind i stuen og så fik af vide at jeg altså sagtens kunne komme ind da de ikke bed, og jeg så bare stod der og tænkte "skulle jeg ville gå direkte ind i kernen til helvede?" og så gjorde jeg så det jeg altid har lyst til når der sker et eller andet, lukker mig fuldstændigt ude..

så jeg smækkede døren i og låste mig ude på badeværelset hvor den ene venindes kanin stod, og tænkte bare at den da måtte være mere fornuftig end alt det andet var, der sad jeg så, på gulvet ved siden af wc'et, med benen trukket op under mig og armene over kors for bare at prøve at holde fast i mig selv, og tænkte en masse fucked up tanker, - badeværelset var nok ikke det smarteste sted at låse mig ude, men på et tidspunkt bankede en af veninderne på døren (den tætteste af de to jeg har) og spurgte mig så om jeg var okay, jeg svarede så bare ja ja (hvilket jeg sådan set også var fysisk i hvert fald) så siger hun så "nåå okay, det er bare fordi at du har været der ude i ret lang tid" jeg siger så bare mm, men det hører hun jo så ikke, og så kan jeg høre sådan næsten i panik at min veninde får fundet et eller andet til at låse døren op med ude fra, og siger så også "hvad fanden tænker du på ikke at svare når jeg siger noget?" så kommer hun så ind og ser mig sidde sådan og hun sætter sig så bare ved siden af mig med armene omkring mig, og jeg sidder bare der og aner ikke en meter om hvad jeg skal sige, kan ikke engang huske alt det hun sagde til mig..

Åh ved bare slet ikke hvad jeg skal gøre ved noget af alt det her, jeg ved jo at de bliver gode venner igen (det blev de jo allerede senere hen på aftenen) men det æder mig bare stadig op, nogle gange så er jeg helt sikker på at jeg ved præcis hvordan børn har det når de ser deres forældre skændes, for det er vidst sådan jeg har det når jeg ser og hører de to skændes og sige en masse ting udelukkende for at såre hinanden.. 

Undskyld at det blev lidt langt, men blev bare nødt til at komme ud med det, håber virkeligt at der er en der har et eller andet råd til hvad pokker jeg kan gøre..

Kommentarer

Hej Anonym.

Jeg vil gerne prøve at hjælpe dig. Jeg synes det er så synd for dig, at du skal være det 3 hjul og at du skal tilfresstille begge dine veninder. For det kan man jo netop ikke gøre. Jeg har faktisk næsten været i samme problem til dig, Det endte så med at jeg fandt en anden veninde, der blev min bedste veninde. Fordi jeg ikke kunne klare det mere, Jeg følte at det var min skyld. Men det hjalp faktisk at  komme lidt væk fra dem, og være sammen med nogen andre.

Jeg synes du skal skrive det her til brevkassen, de ville kunne hjælpe dig bedre tror jeg. Det kan være de har et andet forslag du kan bruge til noget.

Eller kan du logge på chatten Mandag-Torsdag fra 14-19. For at snakke med en voksen.

Håber det bedste for dig!

Søde Tanker Fra Felicia.

421

Problemet med det at finde andre venner er at jeg har ekstremt svært ved at åbne mig op for mennesker, og jeg har det også bare sådan at jeg aldrig nogensinde vil kunne finde nogle der måler sig med dem jeg har nu, altså jo jeg har også andre veninder/venner og sådan, men de bor bare alle sammen et godt stykke væk fra mig,. men de to som jeg snakker om her, kom da jeg havde det aller sværest, og især den ene har været et fuldstændigt fantastisk støtte for mig, så det er ikke bare sådan lige til at finde nogle andre eller flere gode venner.

Det er virkeligt mere end guld værd at have en veninde der gider at sætte sig ned på hug, med armene omkring en og trøstende tager ens hånd med den anden hånd omkring en og bare sidder der når hun kan se at man er fuldstændigt ude af den, og måske kommer med et trøstende kys på panden, det er noget jeg aldrig nogensinde har oplevet før, og aldrig nogensinde tror at jeg kommer til at opleve ellers, det er et venskab når det er bedst..

det værste er så også at det er sindsygt hårdt som jeg så også siger at være det 3. hjul, eller bare stå i midten og hører på når de to skændes, og det giver mig en kæmpe lyst til at skide højt og flot på alt det jeg har kæmpet for, for at nå her til, og på om jeg mister dem og sårer alle omkring mig, for jeg ved ikke hvad der er værst, at høre på dem når de skændes og ikke føle sig tilstrækkelig og få en helt enorm skyldfølelse, eller miste dem og aldrig nogensinde kunne finde glæde i noget som helst igen..

420

Synes du skal gå på chatten, for at snakke md en voksne eller skrive det her brev til brevkassen :-)

Kan godt forstå det er hårdt, men det skal ikke ødelægge dig.

smil Fra Felicia

411

Altså, det du kan gøre er at konfrontere det med dem. Du kan stå op og sige at hvis de to ikke snart finder ud af det, ja, så skal de fandme ikke komme rendene til dig og be om omforladelse og venskab igen, for så er du der ikke. Men det er jo bare et forslag.

Det er ikke for at være ond, men de lyder ikke som nogle specielt gode venner.

315

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program