Det sorte får i familien

forumspørgsmål

Det sorte får i familien

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 12 år 1 måned siden

Hej.. Jeg ved godt at når i læser det her vil i sikkert tænke at jeg bare overdriver men det går mig virkeligt på så jeg håber at nogle har det på samme måde som mig.... Here we go.. Jeg har et super forhold til mine forældre, men jeg laver nogle gange dumme ting her hjemme som de bliver sure over, især min mor, og hun har det med at stå og råbe af mig imens alle i familien står og kigger på. Og det er ydmygende på et niveau som i ikke kan forestille jer.. Derfor har jeg altid en slags facade som jeg altid tager på når de her ting sker.... Det er en facade som virker provokerende men det er ikke noget jeg gør med vilje og jeg har svært ved at vise eller sige det til min mor og far.... Jeg føler mig bare som det sorte får i familien for jeg er den der altid bliver set ned på hvis noget sker, og ja, jeg har gjort dumme ting men er træt af den plads jeg har fået i familien... Hvad skal jeg gøre.. Nogle gange pjækker jeg så jeg bare kan blive hjemme, men jeg ved ikke helt selv hvorfor jeg gør det.. Jeg ved det lyder dumt, men sådan har jeg det.. Ande derude der har det på samme måde?

Kommentarer

Jeg har selv haft en periode hvor jeg kom til at være mega provokerende overfor min mor n¨r der var noget, og vi har også haft de vildeste skænderier....

 

Jeg ved det er svært at tale om, men tag på et tidspunkt, når du ikke er uvenner med dine forældre, at snak med dem, og sig, hvordan du har det. Det kan være svært at tage hul på emnet men det hjælper som regel bagefter, og de er sikkert kede af at høre at du føler dig som det sorte får!

 

Prøv (;

 

D.(;

711

ved hvad du mener har det også som om jeg er det sorte får ...

jeg har det med at gå når min mor råber af mig og kan siger det gør det ik beder .. ed ik hvad du skal gøre ved det

694

Har det på samme måde... Jeg passer bare heller ikke ind i min famile. Jeg gør dem alle i dårligt humør...

748

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program