Deprimeret af Instagram

forumspørgsmål

Deprimeret af Instagram

forumspørgsmål af
Anonym, pige , 14 år
Oprettet 6 år 2 måneder siden

jeg har faktisk fundet den har side og fandt det vildt hyggeligt!! jeg tænkte jeg gerne selv ville starte en debat :) jeg ville gerne høre om hvordan jeres forhold til instagram?? for jeg kan ikke sige andet end at det gør mig vildt deprimeret!!! måske er det et ret stærkt ord men ihvertfald ked af det... det miljø jeg har havnet i er meget at jeg skriver sammen med cuttere og jeg elsker det!!! men tit bagefter bliver jeg selv vildt ked af det.. jeg laver aldrig lektier mere og mine karakterer styrter ned :(( men mit engelsk er tilgengeld helt i top :) ville bare høre om der er andre der har det ligesom mig?? eller måske andre oplevelser?

Kommentarer

Jeg bruger slet ikke Instagram, og det hjælper mig, tror jeg. Jeg er genert og alt muligt lort i forvejen, så jeg behøver ikke et mere besværligt liv end det jeg allerede har :-)

155

det lydder som en god ide :)) men altså jeg er blevet afhænging xD men det gode ved instagram er bare det at du saktens kan bruge det hvis du er genet :p tro mig... jeg er det selv

175

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program