Sex første gang.

forumspørgsmål

Sex første gang.

forumspørgsmål af
Frederik
Oprettet 10 år 3 måneder siden

Hej folkens. Jeg skal om ikke så længe havde sex med min kæreste for første gang. Vi er begge jomfruer, så vi ved ikke noget om det. Jeg ville høre om der var nogle af jer, som kunne foreslå nogle sex-positioner til første gang. Altså nogle som er lette at lave, både for mig og hende. Vil gerne give hende den bedste oplevelse som jeg kan, nu hvor det også er hendes første gang. Så skriv gerne! Hilsen drengen på 17.

Kommentarer

Jeg vil overhovedet ikke svare på dit spørgsmål, da i selv skal finde ud af hvad i bedst kan lide. Det er den bedste metode! Hilsen Nicolaj, 15 År

622

bare godt for jer men syntes også i skal tæste lidt selv

629

Hej, jeg vil mene at misjonnær stillingen er det nemmeste at starte med, nu hvor I begge er helt nye til dette. Det føles trygt og I kan begge skjule jer lidt under hinanden om man skulle være lidt flov også ;) MEN, jeg er også enig i at det er vigtigt at finde ud af hvad der er bedst for jer og hvad der gør jer mest komfortable med hinanden. Husk at være varsom de første gangene, og prøv også at spørge ind til hvordan hun har det og om det gør ondt osv. lykke til :)

632

Det finder du ud af. Spørg bare ind til hvad hun bedst kan lide og mærk efter hvad du bedst kan lide.
thats easy!;)

K.H. Skumfidusen<3!

659

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program