Date

forumspørgsmål

Date

forumspørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 5 år 3 måneder siden

Hej piger (måske også drenge).

jeg er i gang med at invitere en pige på date. Men har i nogle gode og romantiske idéer, til hvor en date kunne finde sted? Og så selve invitationen. Lige nu har jeg skrevet et brev, der fortæller hende om mine følelser, og til sidst inviterer hende ud. Men skal jeg sende det på Messenger, eller skal jeg skrive det ned på et stykke papir.

Mvh. Anonym Anonymsen

Kommentarer

Hvis det var mig ville jeg skrive det ned på et papir. Så vil hun altid kunne komme i tanke om hvordan du inviteret hende ud(: 

Held og lykke! <3

172

Ingen af delene for det er simpelthen for cringe. og Det er også cringe at kalde det en date. Det  bedste du kan gøre Er at spørge om Hun vil lave noget en fredag aften meget diskret! Og hvis ikke du kender hende så godt endnu, så tag og lærer hende bedre og kende først!

181

Hej Ano

- Jeg må desværre være enig med kommentaren over ^.. Det er ALT for cliche at invitere en pige ud via brev, ikke nok med det sender signalet at du er mærkelig, giver det hende også følelsen af at du ikke turde spørge hende in person. Det bedste du kan gøre er at spørge hende om hun vil lave noget en af de kommende dage, og så evt ligge op til en biograf tur eller middag, ud fra erfaring ved jeg at DE TO er de bedste. 

 

Good luck

 

- Ano dreng på 16

171

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program