Hvad vigtigst?!?!?

forumspørgsmål

Hvad vigtigst?!?!?

forumspørgsmål af
14 årig dreng
Oprettet 10 år 6 måneder siden

Hej jeg er en 14 årig dreng I klassen har vi læst en bog, bogen hanler om at nogle børn i 8 klasse begynder på noget hvor man skal give hindanen udfordringer. Udfordringerne bliver værre og værre og til sidst ender det med at en skal have hugget sin pegefiner af(en dreng) og en skal miste sin mødom(en pige) i bogen bliver det beskrevet lidt mere som voldtægt men ikke helt. Vi havde et discotion i klassen om hvad var værst, fingern eller mødomen Jeg syndtes personeligt de er værst at midste fingern, men er det bare fordi jeg er en dum dreng? Hjælp mig!

Kommentarer

da jeg var 13 år gammel havde en udfordring mellem pigerne i klassen. En af os kendte gammel mand som elskede at helt unge piger klædte ham af så ham var helt nøgen. En begyndte mens hun var alene med ham, men da hun havde klædt af ham måte hun se på mens men næste gjorde, det endte med at vi pigerne i klassen havde set ham nøgen og også klædt ham nøgen mens de andre kikkede på. Vi skulle efter at klædt ham set ham onanere. det var vildt sjov og vi nødt allesamen at se ham nøgen og se når han onanerer. Der vvar kun pige i klassen som ike gjorde.
Set det er en udfordrig

637

Hej tina ,
Jeg lædte efter en mening om hvad var vigtigst. Jeg lædte ikke efter historier om udfordringer men om meninger om dem. :-)

571

Er også dreng/mand, men ville da også mene at det er fingeren.

638

Hej, nu får du lige min mening, som pige nej, som menneske ja:) Lad mig sige det måske gør lige ondt psykisk at få taget sin mødom(på den forkerte måde eller tvunget, eller hvad det nu hedder) som det gør ondt fysisk at få skåret fingeren af.

617

Vil sige mødommen.
Et fysisk sår hkan hele uden hjælp. Det gør et psykisk ikke. Du har flere fingre, men kun én mødom.
Jeg er selv jomfru, og jeg prøver at have sex med min kæreste gang på gang.. og det gør bare mere og mere ondt. Men det gør mest ondt indeni, for jeg føler mig bare mere og mere dum, for hver gang han ikke kan trænge op.

Så jeg vil sige at mødommen er det værste.

Mike, dreng, 16 år.

634

Hej, det er en super god bog, jeg har også læst den. Efter min mening, vil jeg også sige at det er at miste en finger der er det værste :P

635

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program