At være 17 og JomfruHaha

forumspørgsmål

At være 17 og JomfruHaha

forumspørgsmål af
line
17 år
Oprettet 10 år 4 uger siden

Det er vel meget normalt at være Jomfru som 17 årige.. de 13-15 årige er jo helt skudt i låget når de har sex på den alder..hah;) Det er faktisk slet ikke noget problem for mig da jeg ikke er kommet dertil endnu..
Faktisk har jeg slet ikke lyst til det heller ikke hvis jeg får en kæreste snarest..hvilket jeg kunne forstille mig ville være et problem for det modsatte køn haha.

Kommentarer

Og hvor vil du hen med dette?

381

Hey Pige på 17

Jeg er godt nok en dreng på 18 og har det lidt på samme måde som dig. Jeg forstår ikke hvorfor så mange af de "nye teenagere" (13-15) har sex og hvorfor de "clubber" (du ved går i "byen"). de burde være sammen med deres veninder/venner og se noget film eller bare slappe af.
Jeg synes det er til grin og griner inden i mig selv hver gang jeg ser en dreng eller pige på 13 som mener de er vildt seje og går i "byen"

367

Jeg kan ikke se hvad i vil med det siger. Det virker som om i hader 13-15 årige som har sex fordi der ikke er fallet af til jer. Og så bør i lige vide at det er ret nedern at gå ind og hade steriotyper, så lad vær at sprede had.
På forhånd tak!

360

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program