Sutte pik

forumspørgsmål

Sutte pik

forumspørgsmål af
Joakim
14 år
Oprettet 5 år 4 uger siden

Jeg er Bøsse og jeg har snakket med min kæreste om at vi skal sutte den af på hinanden. Men jeg er i tvivl om der kan ske noget ved at sutte den af, for der må  være bakterier på en pik, når man tisser. Det andet er om man kan have hele pikken i munden og om der sker noget hvis man sluger sæden hvis man får det i munden.

 

 

Kommentarer

Brug en kondom 

317

Det er ikke farligt så længe ingen af jer har en kønssygdom. kønssygdomme kan nemlig godt overføres til slimhinderne i munden. I kan blive tjekket for dette hos lægen men i har det højst sandsynligt ikke, hvis i ikke har haft sex uden beskyttelse med andre før.

om du kan have det hele i munden på en gang går jo meget an på størrelsen det handler bare om at prøve sig frem og kommunikere om hvad der føles godt og hvad der ikke gør. 

Sæd er sundt at sluge. 

301

Det er ikke farligt, men hvis du er bekymret så går I bad først :). Ja det kommer an på størrelsen så kan du godt for hele pikken I munden, og sæd er ikke farligt at sluge :). Det er godt nå folk kan være sammen, jeg er selv pansexual mere til drengesiden(jeg er en dreng) så respekt for det at udforske hinanden også!

284

Hej
Jeg Er selv til dang det er ikke falder af sluge slæd jeg har selv bøger det

153

Hej jeg hedder Andreas jeg er biseksuel jeg er mest til drenge

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program