Ville i grine ad min pik?

forumspørgsmål

Ville i grine ad min pik?

forumspørgsmål af
Gustav
15 år
Oprettet 3 år 9 måneder siden

Hej alle. Jeg er en dreng på 15

Jeg er meget tæt med næsten alle fra min klasse. Især en pige gruppe og en drengegruppe. Da vi var på lejrtur legede vi flaskehalsen peger på. Da det var min tur skulle jeg vise min pik foran alle. Det gjorde jeg så, en af pigerne målte den. Da jrg også skulle det af en eller anfrn grund. Men den måltes til at være 12,7 i længde og 5 cm i omkreds. Alle drengene sagde at jeg havde en stor pik, men pigernr grinte og sagde at det var en babypik. Så ville gerne høre jered mening. 

Er min pik stor eller lille?

Kommentarer

Den er ikke stor.... i forhold til en voksen mands gennemsnitlige penislængde. Hvis det altså var i stiv tilstand. Men i forhold til din alder tror jeg at den er forholdsvis stor.

Den gennemsnitlige størrelse for mænd i Danmark ligger på omkring de tretten centimeter i længde, så din pik er i hvert fald ikke lille, dog vil du skulle bruge et lille kondom da den ikke har en stor omkreds. Kondomer måles ikke efter længde men omkreds af penis.

Derumod vil jeg sige, at dine venners pikke ikke nødvendigvis er fuldt udvokset endnu, og det tror jeg heller ikke din er. Så det er muligt at din er længere end dome. venners, eller også ydede de bare moralsk opbakning foran pigerne. Prøv at spørge dine venner når i er alene.

Men, penissen vokser typisk i perioder indtil man er 18-21 år gammel. Så den kan stadignå st få el tørre omkreds og længde. Jeg understreger bare lige igen, at din pik ikke er stor, men den er heller ikke lille. Nogenlunde gennesnitlog... indtil videre.

79

Har du ikke skrevet ind før om samme emne 

81

Altså jeg ville grine ig blive skuffet hvis jeg tog sådan en ud af bukserne

100

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program