tips til at kysse?

forumspørgsmål

tips til at kysse?

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 14 år 4 måneder siden

:D

hej alle sammen jeg vil bare vide om der er nogen der har nogen gode tips til at kysse og snave eller hvad i alle sammen bare sys at ville være dejligt i den sammenhæng

Kommentarer

Man skal i hvert fald ikke have tørre læber ;P men jeg syntes hvis det er bedst du kysser på din egen måde. Hvis du ikke ved hvordan du skal kysse, så "mærk/føl" hvordan din "partner" gør det, for tit vil de gerne kysses på samme måde selv.. (:

 

Kh. L

541

 .Dâws!

Hvis du rigtig skal snave igennem... Vil jeg foreslå.. At det ikke er for vildt, rodet &Voldsomt? Men Sådan lidt stille i starten..&Ikk bare med det samme stikke din tunge i halsen på ham/hende.               Så gå langsomt til med mund, bildt "bid" i læben, stik tungen langsomt i munden... Bevæg den lidt rundt, MEN husk.. IKK bare tåbelige bevægelser for at køre den rundt?.. Men lidt langsomme i starten. Se så hvad din partner sys'? Hvis det skal være voldsommere.. Så tag tungen lidt længere ind? Kør lidt anderledes rundt? Skift vej med tungen?-Mange kører bare rundt, rundt, rundt & Rundt? Tåbeligt faktisk? Stop så lidt.. Vis at du ikk er billig.. Kys din partner blidt på læberne,& Ryk dig lidt væk fra din partners mund, send et frækt blik... Og kys videre.. Lidt sammen rutine som før? 

 

//Babe

492

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program