TIL BØSSER

forumspørgsmål

TIL BØSSER

forumspørgsmål af
EnDreng
Oprettet 9 år 2 måneder siden

TIL BØSSER:

 

Hej mit navn er.. Høhø det får i ikke at vide~♥. Men jeg er en dreng. En bøsse ja.. Jeg vil rigtigt gerne møde nogle bøsser der bor i jylland. I kan starte med at tilføje min habbo som hedder (slettet af moderator...det er ikke tilladt at skrive mail-adresser, brugernavne eller andre personlige oplysninger her i debatten) og i må gerne skrive lidt om jer selv og hvor i bor her i debatten.

 

K.H Drengen~♥

Kommentarer

 Hej Bøsse

Jeg er godt nok en pige, men jeg ville bare sige at du er super sej sådan at være åben omkring din sexuelitet.

244

Heeeej. Jeg bor i kbh. Du ansøger bare (slettet af moderator) :D

231

Jeg er en 12 årig dreng, og mine 15 årig venner er begyndt at kigge underligt på mig i omklædningsrummet til basketball. de piller nogen gange ved mig imens vi står i badet. de foreslår mig denne her hjemmeside der hedder pornhub.com under kategorien gaysex men jeg ved ikke hvad jeg skal gøre???

210

Hej Anonym

Jeg tror mange kender til det med at man kigger på hinanden i omklædningsrummet. Det er meget naturligt når man er ved at udvikle sig og er nysgerrig på sig selv og andres kroppe.

MEN, det er under ingen omstændigheder i orden hvis dine kammerater piller ved dig eller på anden måde får dig til at føle det ubehageligt at klæde om og bade sammen med dem. Jeg synes du skal fortælle hvordan du har det til en voksen i klubben og/eller dine forældre så du kan få noget hjælp til at stoppe det.

DeBedsteHilsner

Niels-Christian 

221

 Hvis der står et par 15-årige venner og piller ved en er da bare for hot! Sådan noget sker dog sjældent her på kedelige Fyn :(....

251

 Hej EnDreng!

Jeg anbefaler dig helt klart at besøge DailyBooth.com. DailyBooth er et socialt netværk, der minder meget om Twitter - her er det dog bare med billeder i hvert "booth". Jeg har mødt rigtig mange søde og flotte fyre derinde, hvoraf flere fyre fra USA snart kommer til Danmark ;).

Helt klart et besøg værd!

Psssssssst... Jeg hedder detsamme derinde, som jeg gør her ;).

235

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program