Sprøjt

forumspørgsmål

Sprøjt

forumspørgsmål af
Niller 17
Oprettet 11 år 10 måneder siden

Fyr på 17.

Jeg har haft lidt diskutioner med min kæeste på det sidste. Hun vil gerne at jeg kommer ud over hindes bryster, så når keg knepper hinde trækker jeg mig lige før jeg kommer, så gør hun mig færdig. Jeg sprøjter nogen gange vildt, jeg sprøjter nogen gange på vægen det synes hun er så frækt, synes jo bare det kommer er nok. Jeg har kneppet hinde mellem brysterne en gang, Så tænder hun helt når hun mærker det sprøjter under hagen og halsen. Vi vil gerne høre om der er andre piger der synes det er frækt når en pik sprøjter.

Kommentarer

det er der mange piger der tænder på, de ting piger tænder på skifter meget fra person til person, det kan være at han sprøjter på hende, hun afslutter med et blow job osv. der er mange forskellige ting der tænder piger og det er der ingenting galt i, hvis hun kan li at blive sprøjtet på brysterne, ja så skal du da bare gøre det, så hun blir glad ;) 

472

 Jeg kan persontlig ikke lide når en dreng sprøjter...

Men hvis hun er vild med det, så er det da bare med at gøre det, hun vil elske dig for det! (men du skal ikke gøre det hvis du ikke kan lide det)

 

- En 16-årig piges mening :)

487

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program