Et svært valg

brevkassespørgsmål

Et svært valg

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 10 år 3 måneder siden

Hej, jeg er en dreng på 14 år, som gerne vil stille en masse spørgsmål. Jeg har en ven, som jeg gennem et par måneder har været seksuelt aktiv med. Vi startede ud med nusseri og konfrontation med lille præsten, og efter et par uger gik vi straks til normalt samleje. Men min ven, (Dreng for resten), har nogle fantasier som han gerne vil udleve. Han sagde han ville udleve mine fantasier, hvis jeg lovede at udføre hans efter. Mine var langt over grænsen, eftersom det involverede fækale materialer i form af menneske og bestialsk afføring. Jeg nød rigtig perioden med fækalt indsmurte genitalier som trængte op i mig. Men min vens fantasi lå ikke inde for det lovlige. Han have min fantasi blandet med hans fantasi. Han fantasi lød på at overfalde og voldtage min lille søster på 13 år. Kan virkelig ikke lide at bryde løfter, men vil ikke kunne være i stand til at udføre fækalvoldtægt på min søster sammen med min ven. Hvordan skal jeg tackle denne situation, for vil ikke til at skulle komme med en anden forklaring til det brune sengetøj. Håber hurtigst muligt på respons. 

Svar: 

Hej med dig

Jeg kan godt forstå, det er en svær situation, du står i, da det aldrig er sjovt at skulle bryde et løfte. Især når I har lavet en aftale om at udleve hinandens fantasier, og han har udlevet din, og det nu er din tur til at udleve hans. Så må det føles respektløst at springe fra. Men, som du også selv nævner, er hans fantasi om at voldtage din lillesøster ulovlig, og I kan derfor begge blive straffet for det. Derudover er jeg sikker på, at din familie vil have svært ved at tackle det, og det vil nok medføre en del følelser som blandt andet vrede og skuffelse, samt de måske vil nægte jer at se hinanden mere. Så du må overveje, om det virkelig er det værd at udleve din vens fantasi.

Det lyder heller ikke til, du har lyst til at gøre det imod din lillesøster, og derfor synes jeg bestemt, du skal lade være. Jeg er sikker på, du vil fortryde det, når du finder ud af, hvor mange problemer, det vil medføre. Og en anden ting, du må tænke på, er, hvordan din lillesøster vil reagere på at blive voldtaget af sin egen bror og hans ven. Jeg tror bestemt ikke, hun vil synes, det er sjovt, og det vil sikkert give hende noget psykisk, som hun skal kæmpe med efterfølgende. Vil du virkelig gøre det imod din søster?

Jeg synes derfor, du skal tage en snak med din ven om, at du ikke har lyst til at udleve hans fantasi. Du kan sige, at du har det rigtig skidt med at bryde jeres løfte, men at du simpelthen ikke kan gøre sådan noget imod din familie. Jeg håber, han vil kunne forstå det, og hvis han ikke gør, må du overveje, om han er dit venskab værd. For det er altså okay at sige fra, hvis der er noget, du ikke har lyst til, og i en situation som denne bliver du nødt til at have din fornuft med dig. 

Til sidst vil jeg også gerne nævne at det faktisk er ulovligt for dig og din ven at have sex fordi du er under 15 år. I Danmark skal man være 15 år for at må have sex. Den lov er lavet for at beskytte børn under 15 år mod at blive udnyttet seksuelt af nogle der er ældre end dem selv, men også fordi kroppen ikke er klar til at have sex endnu.

Det lyder til at der er flere ting i det du skriver, der ville være godt for dig at snakke med nogen om. Ville du kunne snakke med dine forældre om det? Hvis ikke, er du velkommen til at komme her på Cyberhus' chat, hvis du gerne vil vende dine tanker med en anonym voksen. Det er vigtigt at du ikke går alene rundt med de her overvejelser, da det kan få meget alvorlige konsekvenser for dig, din ven og søster.

Jeg håber, du kan bruge mit svar, og at I får taget en god snak om det.

Hilsen Ditte

 

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program