Sove med kæresten.

forumspørgsmål

Sove med kæresten.

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 12 år 1 måned siden

Hej.

Både mig og min kæreste er 13, han fylder dog snart 14. Vi vil rigtig gerne sove sammen. Han må godt, men jeg må ikke for mine forældre. Jeg har spurgt flere gange og sagt at vi ikke vil lave noget frækt, men mine forældre tror ikke på mig. Nogle idéer?

Kommentarer

jeg synes du skal tage en snak med dine forældre, og høre hvorfor du ikke må. og fortælle at du ikke vil have sex med ham, eller noget. Så må du tage en snak med dem igen og igen. til de forstår det er noget du gerne vil og betyder noget for dig .

men jeg synes faktisk også det er lidt tidligt, men hvis i begge vil så synes jeg bare i skal finde en løsning. men snak igen og igen med dine forældre

kh Felicia

550

 Hej med dig...

I stedet for at sove sammen, så prøv at være sammen nogle gange hjemme ved dig, sammen med din kæreste. Bare opfør jer som venner. På den måde lærer dine forældre også ham at kende. Når i har været sammen nogle gange, så kan du jo spørge dine forældre om i må sove sammen. Det var på den måde at jeg begyndte at få drenge venner med hjem :)

Knuz Katrine

516

hej jeg har det samme problem men vi er så bare kun 11 eller min kæreste er 12 og jeg er 11 men ved ikke hvad jeg sal gøre vi vil jo ikke lave noget frækt

514

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program