Sex-trang

forumspørgsmål

Sex-trang

forumspørgsmål af
Carl..
Oprettet 11 år 9 måneder siden

 Hej alle sammen.

Jeg har gået det seneste halve år. Og har haft meget lyst til sex. Altså ikke bare lyst men meget lyst. Jeg tænker på den hele tiden drømmer om, det skal bare ske snart!? Hvad kan jeg gøre. Det er ikke bare den normale drenge lyst!

 

Hjælp mig!

Kommentarer

Det er altså normalt, at tænke på sex hele tiden :D

532

Kære Carl!

Som før nævnt er det altså helt normalt for drenge at tænke på sex hele tiden, dette kan dog også forekomme for piger. Umiddelbart ville jeg tro at du måske havde behov for en hobby, en hobby som ikke omhandler sex og det køn som du er til fx piger. 

Sexlysten kan komme af dine tidligere forhold til sex.

Hvis ovenstående ikke passer til den følelse du har inden i når ''liderligheden'' opstår hos dig, for jeg går da ud fra at du som konstant tænkende på sex, må blive bare en smule liderlig, kan det meget vel være at du lider af en sjælden lidelse, blandt mænd, kaldet ''Satyromani''. Det er en psykisk sindslidelse der går under navnet Nymfomani hos kvinder, hvor den er ganske normal, og er blot betegnelsen for højere seksuelt behov blandt mænd. Som satyroman er seksuelle hæmninger en mangel vare, ofte har disse mangle på ægte forholds- og kærlighedfølelser. 

Prøv eventuelt at tilfredsstille dig selv, på en anden måde en normalt.

 

Mvh Marianne Toft

P.s. hvis din træng til sex begynder at tage overhånd vil det være en god ide at opsøge læge af den ene eller anden slag

 

 

 

564

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program