Sex for tidligt ?

forumspørgsmål

Sex for tidligt ?

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 10 år 6 måneder siden

Hej, jeg er 15 år og er en dreng. min kæreste er 12 år og 6 måneder. Vi har aftalt at gøre det første gang meget snart, vi stoler 100 % på hinanden, og snakker om "ALT" jeg ved godt hun er meget ung og at det sådan set også er ulovligt! men hun er meget moden og hun har haft menustartion. jeg ville bare lige spørge jer derude om min kæreste kan få børn i den alder ? og desuden er det både min første gang og selfølgelig også hendes! også lige en ting mere er det okay!?! vi har snavet kysset holdt i hånd, vi har taget lidt på hinanden. vores forældre ved det godt at vi er sammen selvom der er over 2 års forskel! vil i ikke være søde at svarer ?

Kommentarer

Ja, hun kan blive gravid.
Nej, det er ikke i orden. Hun er jo et barn. Det der med at hun er meget moden spiller altså ikke rigtig. Hun er 12, og lige meget hvor moden hun er og hvor meget i har snakket om at i er klar, så er der en verden til forskel på at snakke om det og så at gøre det. Det bliver ikke godt for nogen af jer, og hvis hun bagefter bliver ked af det og fortryder, så er du på skideren. Bare lad være.

380

Det kan godt være at jeg gengiver lidt fra kommentaren over, men det er hvad det er.
For det første burde en pige på 12 slet ikke tænke på sex i den alder. Det er alt alt for tidligt. Det kan godt være at hun har haft menstruation, men come on. Du er 15 år, du burde vide at det kan ødelægge hende totalt hvis i går igang allerede nu.
Og lige en anden ting. Jeg ved godt at folk siger alder ikke betyder noget, men 2 og et halvt år er pænt meget i den alder.
Det er en dårlig ide og jeg synes du skal lade være og vente til hun bliver lidt ældre!

362

Ja, hun kan blive gravid og ja du kan komme i problemer, men det ved du udmærket nok også godt. Det kan godt bære at der er mange der gør der der ude, og flere og flere unge mennesker gør ting, de ikke burde. Jeg forstår godt at du holder meget af hende, og forstår godt at du/i allerede nu vil føre det til et højere niveau. Men så skal du også forstå hvad der er bag det hele og forstå hvad der forgår i jeres begges hoveder. En 12½ årig kan sagens virker moden, meget moden og hænge ud med ældre mennesker. Man vender sig jo til sine omgivelser. Men det betyder ikke at hun er moden, og slet ikke når hun intet livs erfaring har. Jeg skal forresten sige, at en 12 årig, kan sagens tænke på at have sex. Men det er bestemt ikke selv dukket op, der må havde været nogle evt. dig der har fremprovokeret det. Eftersom i er så kærlig mod hinanden og at hun allerede har lukket dig næsten helt op for dig. Hun og du er nysgerrige, i føler en attraktion til hinanden, og jeres instinkt siger at i vil have sex og være tæt på hinanden. Men det betyder overhoved ikke at hun er klar. Jo mindre du bor i et andet land hvor de får børn som 10 årige, og du forsørger hende resten af hendes liv. Jeg har selv før i tiden haft en kæreste, som havde sin første gang da hun var 12 med en, der var 15 år. Hun havde meget erfaring med drenge og det sociale. Da hun var 16 år (da jeg var sammen med hende.). Hun havde lavet en hel del, med en hel del mennesker og tog sex som ingen ting. Men hun kunne aldrig finde på at være nogle utro hvis hun først var officielt sammen med dem. Indtil hun for første gang, ud af sine 7 kærester, var mig utro og prøvede at holde det hemmeligt. Det gik ikke, fordi jeg fandt ud af det, af vedkommene hun havde sex med... Jeg tror at, det med at hun var så tidligt ude, har påvirket hende til at tage sådan nogle "kærlighedsting" som ingen ting. Kender en hel masse andre historier med andre mennesker, venner og veninder. Og jeg siger bare, at det en dårlig ide. Fordi der er meget inde bag det, og der sker en hel masse ting, efter tid. Du vil måske blive såret, ellers vil hun blive såret. Dog er der ikke noget der holder dig tilbage andet end loven, dine/hendes forældre eller dine/hendes venner, Men lyster kan være meget stærkere end fornuft. Men hav i mente hvad der kan ske for jer begge, i og hun kan ændre sig psykisk. Især hende. Efter 1-3 gang, er hun ikke bange for 10 med alle andre. Og valget er dit om du vil åbne døren op, til også at åbne døren op til mange andre i sådan en ung alder!

339

nu for jeg det næsten helt dårligt :( men jeg har spurgt hende over 20 gange og hun blir mere og mere iriterret hvis jeg spørg flere gang hun vil gerne siger hun, og jeg vil jo også gerne, og bare så i ved så elsker jeg hende helt utroligt meget og hvis hun går fra mig pga jeg nu ikke vil have sex med hende :( og den chance vil jeg ikke tage! og jeg har ikke introduceret hende for sex på nogen måde... jeg elsker hende overalt på jorden, og jeg skal nok passe på hende det lover jeg ved mit hjerte! og jeg lover jeg alle sammen at hvis hun siger vi skal stoppe så stopper vi! vi skal være sammen i weekenden og vi er alene hjemme og ja det er nok der det sker, jeg har det sådan dårligt med det men så alligevel så tænker jeg at jeg elsker hende og jeg har en eller anden tanke oven i hovedet at hvis vi har sex så er vi længere tid sammen og meget tættere forhold! :)

374

Kan godt forstå, I er utålmodige. Men I behøver jo slet ikke gå hele vejen for at det kan blive godt. Nus hende lidt uden på underbukserne nede ved revnen. Det kan hun sagtens få det dejligt af, og hun kan gøre det samme ved din ting. Så har I ikke gjort noget rigtigt ulovligt, men har alligevel haft en dejlig intim stund.
Knus fra Laura

386

Da hun kun er 12 år, så er det lidt for tidligt at starte ud med at bare lige have sex. Det betyder selvfølgelig ikke at i ikke kan prøve hinanden lidt af. Så mit råd er at forsætte med at tage på hinanden og så gi det et halv år eller sådan. Og når i gør det, skal du som fyr også vide, at kvinder/piger, forbinder sex med følelser, derfor er det vigtigt at give hende en god oplevelse.

384

Ja jeg skal nok huske at give hende en god oplevelse! hvad er den nemmeste måde at hun for orgasme på ? :)

368

Prøv nu lige at træde på bremsen sømand.
At du elsker hende højt og vil gøre alt ændrer jo ikke e fløjtende dyt på fakta. Hun er et barn og det du har planer om er møghamrende ulovligt.
Det er fuldstændig lige meget hvor meget hu presser, eller hvor meget du holder af hende. Hvis hun betyder så meget for dig gør du det eneste rigtige, og beskytter hende ved at lyne bukserne op og vente.

Undskyld jeg måske bliver lidt grov. Men det at ikke selv kan se at det er helt galt at have sex med et barn, og at du tror du kan spørge i et forum om hvordan du bedst giver hende en orgasme, fordi du vil gøre det så godt så godt for hende siger altså lidt om at du nok heller ikke selv er helt klar.

Bare lad være. Lige gyldigt hvad du tror. Ligegyldigt hvad hun tror hun gerne vil. Og ligegyldigt hvor meget du tror du er forberedt og vil tage hensyn, så bliver det noget lort. Det er lige præcis derfor der er en lov om. Når man er barn kan man under ikke tage sådan nogle beslutninger, fordi man ikke har evnen til at forstå den fulde betydning af det man gør.
Det har ikke noget med din kæreste at gøre. Sådan er det bare når man er 12.
Hvis det er så vigtigt for dig at gøre noget godt for hende, så vis at du faktisk er ældre og lidt mere moden OG SIG NEJ.

Jeg tror ikke at du er en skidt fyr. Du lyder egentlig meget sød. Men LIGE MEGET hvor sød du er og hvor gode tanker du har med at have sex med din kæreste vil det altid være en skidt, forkert og hallo....huske det lige ULOVLIG ting at gøre.

369

okay jeg har sagt til hende at jeg ikke vil have sex med hende men vi kan bare ligge og nusse lidt og røre lidt ved hinanden hun var ikke så glad for hun spurgte mig om det er fordi jeg ikke kunne lide hende men ja...

381

Hej, jeg er en pige på 13 og jeg har en kæreste som er 15 snart 16 vi har ikke været sammen så længe, vi har kysset og den slags men vi har ikke haft sex,  han er ikke jomfru, men det er jeg, jeg vil gerne have sex med ham og har tænk mig at gøre det i næste weekend fordi der skal han sove ved mig, vores forældre ved godt at vi er kærester, selvom at jeg kun er 13 føler jeg at jeg er klar, men jeg er ikke 100% sikker, det kan være at i kan hjælpe?

100

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program