Biseksuel

forumspørgsmål

Biseksuel

forumspørgsmål af
Anonym
17 år
Oprettet 7 år 3 måneder siden

Da jeg var 14 år gammel havde jeg et stort crush på en veninde i en længere periode, men jeg holdte det hemmeligt fordi jeg vidste hun ikke kunne lide mig tilbage på samme måde. da jeg kom mig over hende sprang jeg ud som biseksuel for nogle få mennesker. der var en person som ikke ville acceptere det og jeg blev ked af det og hoppede ind i skabet igen. fra mit 15 år til mit 17. har jeg jeg været overbevist om at jeg var hetro og at det bare var mine hormoner i forhold til pubertet der gjorde jeg var tiltrukket af min veninde. Jeg har lige nu en drengekæreste, som jeg er meget glad for og vi har været kærester i 2 år og jeg tænker tit at jeg håber vi bliver sammen for altid. men de seneste par måneder har jeg tænkt meget på piger. jeg har tanker om at jeg ville være ked af at være kærester med min kæreste fr altid fordi jeg så aldrig ville opleve at være sammen med en pige. jeg er begyndt igen at kigge efter piger ligesom da jeg var 14 og jeg har den samme følelse omkring piger generelt igen. Jeg har bare dårlig samvittighed fordi jeg føler ikke jeg skulle tænke sådan her når jeg har en kæreste jeg er glad for. men jeg har virkelig lyst til at kysse en pige og måske mere. jeg gøler ikke jeg kan fortælle mine følelser til nogen, især ikke min kæreste fordi jeg vil ikke gøre ham ked af det ved at sige jeg har lyst til at være sammen med andre. Har andre følt det samme og er jeres seksualitet også et problem for jer? jeg har faktisk bare lyst til at høre jeres mening og jeres egne oplevelser med jeres seksualitet

Kommentarer

Jeg er en 16 årig pige som også er biseksuel. Men jeg kan kun fortælle det på nettet, ingen af mine venner eller familie ved noget om det. Jeg har bare prøvet at ignorere min seksualitet. Og har fortalt mig selv igen og igen at jeg er heteroseksuel.
Omkring dine følelser omkring din kæreste, jeg tror at du måske skulle holde en pause fra ham. Og måske lytte mere til dine følelser. Jeg forstår godt at du ikke vil gøre din kæreste ked af det, men det her handler om dig og om at du skal finde dig selv. Du er velkommen til at skrive til mig, hvis du vil snakke med en som kender til dine problemer.

554

Altså jeg vil nu mere kommentere på dit problem, hvis man kan kalde det det?! :)
For du kan jo sagtens prøve at være sammen med en pige alligevel, for der er faktisk mange fyre, der tænder på pigesex og generelt at se to piger eller selv få lov til at deltage i en trekant med to piger. Så egentlig vil jeg sige, at det kommer meget an på, hvordan man siger tingene og hvordan man lægger vægt på det. For min forlovede tænder da på tanken om to piger. :) Så måske skal man ikke lige være så bange på det område? :)

579

Har selv lige fundet ud af jeg er bi - jeg vidste det simpelthen ikke. Jeg er en pige på 15 og jeg har også en sød drengekæreste. Så skete det helt tilfældigt da jeg skulle sove med en veninde at hun spurgte om vi skulle prøve at sove nøgne. Jeg syntes det lød sjovt så det gjorde vi. Så lå vi tæt og jeg fandt ud af jeg blev ophidset pg det gjorde hun også. Så tilfredsstillede vi hinanden. Men jeg har ikke tænkt mig at springe ud og har ikke tænkt mig at fortælle min kæreste det. Jeg venter lige og ser hvordan det går når jeg bliver lidt ældre.

507

Hej Caroline, spændende historie :D haha havde helt glemt at jeg havde skrevet dette opslag. Jeg vil lige sige at du teknisk set har været din kæreste utro og det burgte man ikke holde hemmeligt. Ville du ikke være glad for at din kæreste var ærlig over for dig og fortalte dig det i stedet for at han var sammen med andre piger uden du vidste det?

449

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program