Sex med mand fra internetter

forumspørgsmål

Sex med mand fra internetter

forumspørgsmål af
Jens
18 år
Oprettet 5 år 2 måneder siden

Jeg er en dreng på 18 år, der længe har fantaseret om noget lidt speciel sex i form af BDSM leg.

Jeg fik derfor en såkaldt master, der har straffet mig for ikke at lytte efter. Min master har sagt at jeg skal finde en mand på nettet, og mødes med ham, så han kan kneppe mig og jeg kan sutte hans pik.
Jeg har så fundet en mand til opgaven nu, men jeg er dog ret nervøs.

Jeg har aldrig prøvet dette før. Det har kun været en fantasi indtil nu. Derfor er jeg usikker på om jeg skal tage chancen, og bare go with the flow. Jeg er lidt bange for at mødes med en fremmed mand og lade ham gøre som han vil med mig (Med regler selvfølgelig).

Hvad ville I andre gøre i min situation?

Kommentarer

Hej Jens.

Jeg forstår godt at det kan virke skræmmende, især fordi det er en mand du ikke kender. Hvis det var mig der havde sådan en kink så vil jeg planlægge det grundigt. Du siger jo du gerne vil gøre det fordi din master siger det.

Hvis du bor tæt på centrum, så inviter manden på café,  eller bare et sted hvor der er mennesker. For det er nemlig vigtigt at vurdere ham før du tager det nlste skridt. Tricket er, at hvis der ikke opstår kemi ,og du faktisk ikke kan lide ham, så kan du galant bare gå væk. (Selvfølgelig hvor du siger nejtak).

Du skal vide at det er okay at have de her sex-fantasier og det er vigtigt at udforske sine horisonter, så længe man føler sig tryg i det.

 

Med venlig hilsen Mami

183

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program