sex med kæreste

forumspørgsmål

sex med kæreste

forumspørgsmål af
ukendt
Oprettet 7 år 7 måneder siden

Hej jeg er en dreng på 13 år. Jeg har en kæreste på 14.
I sidste uge var vi hjemme ved mig, hvor vi lå, og snakkede i min seng. Pludselig tog hun sin hånd ind under min bluse, jeg tog da også hun på patterne, og stak min hånd ned i hendes bukser. Hun begyndte at tage tøjet af både på mig, og sig selv. Jeg skulle lige til at skikke den opi hende, så kom min mor hjem. Vi aftalte at gøre det i morgen. Er det godt bare at stikke in penis op i hende, uden at have fået blowjob eller handjob????

Kommentarer

 Hej Ukendt :-)

Self er det godt at have fået handjob eller blowjob inden I går rigtig igang, fordi du så blir mere tændt (og derved også stiv) og så er det meget nemmere at komme op i hende. 
Jeg vil lige minde dig om, at du endelig ikke skal presse din kæreste til at give dig blowjob/handjob, for det er ikke rart, hvis man ikke er klar.

Jeg synes også det er vigtigt, at du måske nusser lidt om hende, så hun også kan blive tændt (og derved blive våd dernede). Det hjælper også en del.

Jeg ved jo ikke hvad der tænder hende, men kys på halsen eller nappen i øret/underlæben er altid et hit for mig.
Hvis du har mod på det, kan du også bide blidt i hendes brystvorter - eller endda slikke hende dernede. Det er nemlig lige så dejligt for piger at blive slikket dernede, som det er for drenge.

Held og lykke med det - og husk kondom! :-)

241

Tja, der er jo intet galt i hverken at have fået blow eller handjob inden man går igang med senge-legen.
Jeg gir dog altid min kæreste handjob, hvis ikke også et blowjob.
Det er bedst at ligge op til hinanden først, så din kæreste kan blive våd, det at din kæreste bliver våd, er jo ikke kun tegn på at hun er tændt, men når en pige bliver våd, er det fordi hendes krop gør sig klar til sex(til at få noget op), jeg kalder det narturligt glidecreme xD
Din krop gør sig også klar til sex, når du er stiv. Så jeg ville nok anbefale at i ligger op til hinanden.

Men husk nu for himlens skyld at det faktisk ikke er lovligt for nogle af jer to endnu. Du kan blive meldt for det, især uheldigt hvis din kæreste går hen og bliver gravid, hvis hun altså ikke er på p-piller.
Hvis det er "for sjov" eller bare for at prøve, så vent. Hvis det er fordi i har tænkt jer at holde på det her forhold, som min kæreste og jeg, så snak med dine forældre/værge om det, min kæreste og jeg var på fjerde år da vi havde sex, og havde fået lov af vores forældre, så han ikke blev meldt selvom vi ikke var/er myndige.

294

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program