Er det et seksuelt fact DRENGE?

forumspørgsmål

Er det et seksuelt fact DRENGE?

forumspørgsmål af
Anonymmmm...
Oprettet 7 år 8 måneder siden

Jeg har været inde på nettet omkrng, tja, noget privat om min krop. Så kommer jeg ind på den her hjemmeside, der giver råd til hvordan man tænder sin kæreste bedst, og jeg kunne da godt tænke mig at tænde ham lidt anderledes, så det ikke er det samme hver gang.
Der læste jeg, at drenge tænder på/får ret hurtig orgasme af at piger napper/slikker/hvad ved jeg, på drengenes brystvorter. Fair nok, fair nok. Men jeg vil bare høre, er det en sikker vinder? (Det stod der faktisk også det var, ha ha.) eller er det bare sådan noget de fleste drenge kan lide?
Der er jo nogle ting omkrig sex der er faktulle, mens andre er hvad de fleste drenge kan lide.

Kan I lide det, drenge? Eller er det sådan lidt ubehageligt? Og er det seriøst noget en dreng kan få orgasme af?(Hvis I ikke har haft orgasme af det før, trr I å, at I kunne?) Det stod der nemlig ikke, bare at det tændte drenge, og at man kunne gøre forskellige ting.

Knus fra pigen her (:

Kommentarer

Hejsa, du ved nok godt hvad erogene zoner er, så jeg vil ikke gå i mega detaljer, men kort fortalt er det zoner som er rare at blive rørt på og som er ekstra følsomme:)
Læberne - kinderne - ørerne - inderlårene - at blive strøget over maven - køndele - fødderne - halsen - underarme - brystvorter - brystet - ballerne;)

Jeg kan jo ikke sige min holdning til det som pige men jeg kan give dig et råd til at tænde en fyr på en lidt anderledes måde:) SM syntes jeg du skal prøve hvis sexen er ved at gå lidt i stå og i har brug for lidt nyt i sengen:) Forfør ham en dag - giv ham bind for øjnene og sæt ham på en stol i et mørkt rum og kør fjer eller en pisk eller hvad du nu har rundt på hans krop, kys ham forskellige steder(ovenover står de jo alle sammen), lad ham mærke dig, kys ham med en isterning rundt på kroppen, slik noget sødt af hans krop og nyd ham:D

-Mange knuzz og held og lykke

91

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program