Sex hjælp mig

forumspørgsmål

Sex hjælp mig

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 12 år 2 måneder siden

jeg har en kæreste og jeg er vild med hende og vild gerne have sex med hende! hun er nemlig min eneste ene jeg elsker hede højt! jeg er 18 og hun er 17 år! vi har været sammen i et halvt år nu... hvad skal jeg gøre? vi har taget på hinanden osv....

Kommentarer

snak med hende om det, om hun vil tage skridtet videre .

os piger vil helst blive spurgt ,  det er svært for en pige at spørge om du ville gå med i seng så derfor må du prøve at tage skridtet videre .

du kunne jo starte med at ta på hende og ligge og nusse med hende ,  så begynd langsomt at tage tøjet af hende og lig nøgne lidt .  når i så ligger der så prøv at gå op i hende ,  hvis hun siger nej må du endelig stoppe og snakke med hende om det .

husk endelig KONDOM (: .

håber du kan bruge mit svar ;b .

kærlig hilsen en anonym pige <3

535

Hej!

Mit råd til dig er at du starter med at spørge om hun vil en dag. Hvis "ja", gør følgende:

 "grams" på hende, i et soveværelse(TÆT på en seng!), for hende "væltet" bagover i sengen, fortsætter med at "gramse", hive dig LANGÆRMEDE trøje af, og fortsætter med at smide tøj. HUSK GUMMI!

MVH Thomas

486

#1; jeg synes du har fuldstændig ret !

vi piger ved hvad vi vil , men nogle gange er det svært at sige det med ord eller bare sige ; ja eller nej hvis vi bliver spurgt !

piger kan bedst li at i drenge prøver og hvis pigen så ikke har lyst må hun jo sige fra overfor dig? du skal ikke spørge hende, som #1 siger; begynd at tage noget tøj af hende og lig nøgne lidt og så begynd at tage pikken op i hendes hul !?

#2; Drop det der med at man skal spørge !  piger kan ikke give et svar for sidste øjeblik, vi skal nok sige fra hvis der er noget vi ikke vil men lad vær med at spørge os .

450

hej....

 mig og min kæreste har nu været kærester i 3 måneder og nogen dage, vi har prøvet at være sammen sammen, men jeg fik hende aldrig til at komme, jeg kommer altid lidt for hutigt :(

ved min ex kæreste skete det aldrig, der har vi kneppet i mindst en time, hvorfor kommer jeg så nu for hurtig ved min stor kærlighed?? ved ikke hvad jeg skal gør, hun elsker mig uanset hvad og hun siger at hun er ligeglad med det, men det tror jeg ikke, jeg vil gerne gør hun glad, jeg vil få hende til at kommer som hun ved hvordan det er... håber der nogen der kan svare mig på det :)

505

Hej Anonyme.

Måske er du allerede videre i dit forhold nu, måske det løste sig af sig selv. Men i alle tilfælde vil jeg skrive til dig nu, måske kan andre bruge rådene. Det var en masse måske'er (:

Jeg synes du skal prøve at tale lidt med hende om det, spørg hende om hun er klar til mere end det i har nu. Tal om jeres fantasi om hvordan det skal være for jer, første gang. Prøv at finde ud af hvordan i vil have det, og når i ved dét, så lad det komme naturligt.

Om i er ude, inde, på sengen, sofaen, hvor end i er, er det vigtigste at det er rigtigt for jer. Start med at nusse og kæle, og gør kun det der føles rigtigt. Afhængig af hvordan i har talt om det, så vær måske blid og rolig, se hinanden i øjnene og hvisk søde ord undervejs. I kan også være lidt vildere, gør det som I har lyst til - der er ikke noget rigtigt og forkert.

Første gangs sex er ikke altid det bedste - man skal jo lige lære hinandens kroppe og særlige punkter at kende. Men sex er sjovt og lærerigt, så fat mod, det skal nok komme. Når i først kender hinanden på dén måde, så bliver det rigtig skønt.

Prøv på ikke at forvente noget, tag det som en dejlig oplevelse, som er intens og særlig for jer, sammen.

Husk at sørge for beskyttelse - sikker sex er altså det bedste (:

Der er i forvejen mange svar i denne tråd, jeg håber du har fået det ud af dem, som du skal bruge.

Venligst Pigen (:

446

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program