pubertet

forumspørgsmål

pubertet

forumspørgsmål af
Lea
13 år
Oprettet 10 måneder 6 dage siden

Hej jeg er en pige på 13½ år som bare føler mig sådan ret anderledes. Jeg er ikk rigtig begyndt at få bryster endnu, det er ligesom kun mine brystvorter der er begyndt at bule lidt ud, og jeg har heller ikk begyndt at få hår dernede, eller mens.
Jeg føler bare det er mega pinligt at være den eneste i min klasse og den anden 7 klasse der ikk sådan rigtig er kommet i puberteten.Jeg ligner bare stadig en "lille" pige. Der er flere der er yngre end mig der har meget mere former end mig.
Er hvor gamle var i da i begyndte at komme i puberteten?

Hilsen Lea

Kommentarer

Hej. jeg begyndte at få bryster da jeg var omkring 11-12 år. Nok tættere på 11 år og begyndte vel at få hår et halv års tid efter. Det skal også nok komme for dig.
Men kan godt se det er ret pinligt, når man sådan er den sidste. men hold ud:-)

76

Kære Lea

Først og fremmest er du ikke den eneste. Jeg startede først at "vokse" ds jeg var 14. Og fra den ene dag til den anden fil jeg bryster og former. Hav tålmodighed. Hvis du tænker for meget over det kan det stresse dig og det tager længere tid.
Hilsen cam

59

Hej, jeg var 12 da jeg begyndte at få bryster og hår, gik i 6 klasse

vh Fie 14år

70

Hej.
Jeg var 11 da jeg begyndte at få bryster. I 5 klasse. Og jeg begyndte at få hår ret kort tid efter. Nok ca. et ½ års tid efter. Det er ret nedren at være den sidste til at komme i puberteten.
Der er også en i min klasse der ikke er begyndt at få bryster endnu. Tror også hun er ret pinlig over det når vi bader. Men der er heldigvis ikke nogen der mobber hende.

Emma 13 år

61

Pigers cyklus er forskellige. Nogle udvikler sig hurtigt mens andre tager lidt længre tid om det. Men en ting er sikkert din tid skal nok komme.

55

Hej, ja det må være ret pinligt for dig at være den sidste. Sådan ville jeg også ha det.
Jeg var heldigvis sådan ikk den første, men nok sådan 2 eller 3. jeg var ca 11½
da jeg begyndte at få bryster.

Nanna

63

Hej, jeg var sådan mellem 10 1/2 og 11 år da jeg begyndte at få bryster. Synes ikke der gik ret lang tid inden jeg begyndte at få hår. Forstå godt at du synes det er pinligt.
Men hold ud, det må jo snart komme for dig også.
Knus Johanne

47

jeg var 11 da jeg kom i puberteten. det var lige efter jeg var begyndt i 5 klasse jeg begyndte at få bryster. Fik hår nok sådan ½ års tid efter. jeg fik mens da jeg var 12 gik i 6 klasse

Alberte

41

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program