Please hjælp mig piger!!!

forumspørgsmål

Please hjælp mig piger!!!

forumspørgsmål af
Sarah
23 år
Oprettet 6 år 11 måneder siden

Jeg er en fyr på 23år der i min fritid udlever min transseksuelle side.
Jeg vil selv sige at jeg er meget gennemført. Jeg barberer hele kroppen, går i pænt tøj, bruger paryk, og går med make-up.

Men jeg har længe gået med et dilemma som jeg ikke har kunne finde svar på. Når jeg af og til skal benytte mig af et offentligt toilet opstår problematikken om jeg skal bruge herre eller dametoilettet.
Indtil videre har jeg helt undgået at bruge offentlige toiletter, og istedet holdt mig, eller gjort det i en baggård.
Da jeg jo både klæder, opfører, og føler mig som en pige vil jeg ikke benytte herretoilettet, og har indtil nu ikke ville bruge dametoilettet da jeg er bange for at støde folk.

Så nu spørger jeg jer: Hvad er jeres holdning omkring det, og hvor går grænsen. Ville det for eksempel være anderledes, hvis nu det var et omklædningsrum?

Håber der er nogle søde damer derude der vil hjælpe mig med at blive lidt klogere. Og rigtig god dag :)

-Sarah.

Kommentarer

Jeg er sådan set ligeglad med hvem jeg møder på et offentligt toilet. jeg er der jo bare for at tisse og gå igen.hvis jeg så en transkønnet kvinde derinde ville det for mig være det samme som hvis det var en cis kvinde. Hvis det var en straight up mand på toilettet ville jeg bare tænke han var gået forkert og være ligeglad :)

723

Hvis der kom en transkønnet ind på et dametoilet ville jeg være ret ligeglad, da jeg bare ville se hende som en kvinde ;) Man er hvad man føler :)

622

Ved af drengene vil dårligt til mode sent i Odense by men det jo deres problem. . Du skal lade vær med af tænke på hvad andre syntes og være 1000 % der selv. Kender mig der har der som dig. Og dem som tænker på sig selv har det helt klart best .. Det er virkelig vigtigt når man skal have folk til og kunne lide en af man elsker sig selv. PS går rundt med de virkelige hårde drenge når jeg i byen og de har ikke noget problem med folk er trans

584

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program