Nervøs før første gang

forumspørgsmål

Nervøs før første gang

forumspørgsmål af
Oliver
16 år
Oprettet 5 måneder 2 uger siden

Jeg er jomfru. Men jeg går på efterskole nu og der har allerede været flere piger og spurgt om jeg vil være intim med dem. Det vil jeg jo sygt gerne men omvendt er jeg også bange for ikke at kunne leve op til det. Jeg blev drillet rigtig meget da jeg gik i de små klasser og jeg kan stadig huske hvor slemt det var at blive grinet af. Det sidder stadig i mig. Og jeg er lidt bange for nu om pigerne måske vil grine af mig i en intim situation. Hvis den nu ikke er stor nok, eller jeg kommer alt for hurtigt eller den falder midt i det hele. Det er jeg sygt bange for. Kender i det at være bange før første gang og kan man gøre noget for at få større seltillid?

Kommentarer

Ved ikke om det er en trøst men piger er altså lisså nervøse når vi skal være sammen med en dreng. Jeg er ihvertfald og jeg har snakket med flere veninder der også er. Lissom dig tænker vi på om vi nu er gode nok og gør det godt nok. Om vi er pæne nok uden tøj, om brysterne og numsen er pæne nok og skeden indbydende nok, om skeden smager godt nok, om man nu bliver våd nok og kan man nu komme osv. 1000 ting. Så vi er altså lisså nervøse og det kan måske være rart for dig at tænke på. Vi har overhodet ikke overskud til at grine af drengen så det skal du ihvertfald ikke være bange for.

Du skal ikke være nervøs og hvis du har det bedst med at sige til pigen som du skal ha intim med at det er første gang så synes jeg godt du kan gør det, hvor mange har spurgt dig ? Men jeg vil nok holde mig til en fast pige da det nu er på en efterskole hvor snakken kan gå med at du har været intim med flere eller kunne du godt tænke dig det med flere af pigerne og hvad har du sagt til dem når de har spurgt dig ?

Der flere der har været så søde at spørge efter intimitet. Jeg har foreløbig bare sagt at jeg er glad for at de spørger og at jeg gerne vil tænke over det. Jeg er jo bange for ikke at slå til men håber jo jeg finder modet. Alle pigerne der har spurgt er søde.

Det er dejlig de har spurgt og kom de bare hen og spurgte eller var i sammen hvor I snakket om intime ting hvor de så spurgte samtidig ? Men vil du rigtig gerne være intime med dem men er du bange får du ikke slår til og hvorfår er du mange får du ikke slår til?

Man er jo ret tæt med de andre når man går på efterskole. Så det kommer enlig bare op hvis man snakker med en pige. Der er da så nogen der har spurgt om vi måske skulle hygge lidt. Man er jo bestemt ikke hjemme hver weekend og så kan man måske godt få brug for at hygge på efterskolen. Jeg vil gerne være intim men er som sagt lidt bange for at jeg ikke slår til fordi det er første gang men jeg håber jeg finder mod til at prøve.

Så I kommer automatisk ind på snakken når i snakker med en pige og kan godt forstå der kan være brug for hygge når man er der i weekenden. Men er det muligt for og være intim med en pige på en efterskole og gør man det på værelset eller for jeg tænker man bor sammen med andre ? Du skal nok få mod til det og jeg synes du skal sige det til pigen hvordan du har det så i kan snakkenom det og pigen kan hjælpe dig så i får en god oplevelse 😊

Jeg er ikke nået til den alder hvor man begynder på sådan noget men hvis det var mig havde nok snakket om at jeg aldrig prøvet det før og så forklar dem at det er sådan lidt et første gang og så kan du sådan få en lidt connection med dem håber det hjælper

Det vil jeg give dig ret i så personen ved det og eventuel kan hjælpe og give råd og vejledning. Jeg vil hellere fortælle det ind slet ikke og sige noget så personen som er god ikke tror hvad sker der lige.

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program