Barbering

forumspørgsmål

Barbering

forumspørgsmål af
Mikkel
15 år
Oprettet 6 måneder 3 uger siden

Jeg går i 9.klasse og der er nogle af de andre drenge i min klasse der er begyndt at barbere deres pik. Men gør det ikke selv endnu og er i tvivl om jeg burde gøre det.

Kommentarer

Vil du gerne selv barbere omkring pikke eller er det fordi de andre drenge gør det ? Ved du hvorfår de gør det allerede ?

13

Jeg synes godt drenge må have hår dernede. Synes det er ret mandigt lissom jeg synes det er mest feminint hvis piger er glatte nede ved sprækken. Dog vil jeg sige at hvis drengen ligefrem har længe hår ned omkring pikstammen så må han altså godt klippe dem. Det kan være ret træls for pigen at få hår i munden hvis hun skal give blowjob. Det var altså min mening.

15

Hvorfor synes du pigen gerne må være glat i sprækken og hvad er det du synes er dejlig at fyren har hår på pikken?

16

Jeg synes bare det er mest feminint når pigen er glat ved sprækken og i numsen. Det ser pænest ud synes jeg. Til gengæld synes jeg det er mest maskulint hvis drengen har hår ved pikken. Men det hele er jo bare min mening og andre kan have en anden mening

14

Det er også så fint og ha sin mening og det lyder lækkert kunne jeg forestille mig når pigen glat. Hvor meget hår skal fyren så ha synes og han så skal være trimmet ?

16

Som sagt gør det mig ikke noget han har hår. Altså hvis det er totalt vildtvoksende må han da godt trimme det lidt men det synes jeg aldrig det er. Men som sagt hvis der er hår ned af stammen må han godt lige klippe dem af for det er træls ved blowjob.

12

Ja det super og kunne forestille at det kan kille lidt på fissen hvis der er hår på pikken som køre frem og tilbage på fissen som og tænder en ?

14

Det fordi de andre gør det og er bare for at blive holdt uden for.

10

Så du er bange for at blive holdt udenfor hvis du ikke er barberet ved pikken?

Gør hvad du selv har lyst til og ikke hvad andre gør.

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program