for meget? :)

forumspørgsmål

for meget? :)

forumspørgsmål af
anonym
Oprettet 13 år 2 måneder siden

hmm jeg er en pige på 14 år, det lyder måske lidt overdrevet men jeg har prøvet Alt med min kæreste eller ihvertfald næsten alt.. altså blow,slikke,dildo,finger,kneppe osv har godt nok ik prøvet anal endnu.

vi har været sammen i et halvt år og er stadig meget meget glade for hinanden, han er den eneste dreng jeg har været sammen med på den måde.. syndes i det er for meget vi har lavet eller hvad? min egen mening er at det enlig bare er noget vi selv bestemmer..  men tænkte på om andre unge syndes det er "billigt" af mig??:/

 

Kommentarer

ved ikke om jeg syntes det er billigt, men syntes ihvertfald det er meget tideligt, du har prøvet alt det der.. så ja, måske lidt biliigt.

561

Nej da, du er ikek billig, du er meget ung... Det er jo også individuelt hvornår man føler sig "klar"

Det lyder dejligt bare at have en dejlig fyr:-D Men husk aldrig at gøre noget du ikke har lyst til, du er jo stadig et barn (li'som mig) og under den seksuelle lavalder, så helt ærligt synes jeg du skulle have ventet, men det er nok mest fordi jeg havde en dårlig oplevelse.... Men bare sørg for at sige nej når der er noget du ikke vil... Og du er bestemt ikke billig;-)

681

Man kan ikke kalde det billigt at du har fundet en du gerne vil have sex med.
Dit sexliv er helt op til dig, og hvor meget du har det, er op til dig og kæresten, personligt - hvis i begge kan lide at leve sådan, og i begge er glade for det sexliv i har sammen, så skal i blive ved.
Der er jo intet galt med sex, så er der heller ikke noget galt med hvor meget man har det.

Hilsner angel

664

Nej, det er ikke for meget. Du bestemmer helt selv hvad du syntes du er klar til. Nogen vil nok syntes du er billig, men personligt syntes jeg ikke. Det er jo dig selv der vil, og det skal ingen ødelægge. Jeg er kun lige fyldt 15 og jeg har ikke prøvet noget af det endnu, men det er totalt ligemeget, for det viser bare at jeg ikke har følt mig klar, som du har. Så jeg syntes du bare skal fortsætte med hvad du vil og også huske at nyde det.

Hilsen

Mig

647

 Hej, jeg er en 15 årig pige, og jeg har da prøvet det samme; bortset fra dildoen. 
Det skal lige siges at jeg prøvede det da jeg var 14... Så bare rolig, du er ikke billig, og jeg kender nogle tøser der har været tidligere ude end dig. 
Så længe du elsker og stoler på din fyr er der ingen grund til at lade være. Bare du gør det for din egen skyld og IKKE hans! :-D

Nyd livet, gør hvad du vil!

672

Hey

jeg synes det er op til jer selv, der er ikke andre som skal bestemme om det er for meget eller lidt. Det kommer  an på hvordan i har det med det.

altså man kan ikke kalde at du er billig på den måde. hvis i har lyst til at udforske hinanden,, er det helt iorden. I skal bare tænke på jer selv aller først, og at i begge kan lide det,.

Kram Felicia.

726

 
Hej er den dreng på 13 et halv og jeg synes det er iorden at gøre hvis bare begge vil.
så nej du er ikke billig <3 :-)

607

Hej. Nej du er IKKE billig. Du/i er unge og i skal nyde det og prøve det af som i synes er frækt og spænende.
Det bliver man da ikke billig af. Nyd det men pas på dig selv.

689

Hej jeg er en dreng på 19år der stadig er jomfru og derfor ikke har prøvet noget af det du har prøvet. Men jeg synes bestemt ikke du er billig, selv om du kun er 14år du er vel bare meget moden og tør prøve det du har lyst til. Jeg var faktisk lige omkring 14år da jeg prøvede at onanerer første gang. Jeg ville gerne have prøvet det du har.

jomfru på 19år

715

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program