Mærkelig situation (onani)

forumspørgsmål

Mærkelig situation (onani)

forumspørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 4 år 4 måneder siden

Hejsa.
Jeg er i en lidt underlig sitation med en pige fra min klasse.
For nogle måneder siden, begyndte jeg at onanere ud i naturn, jeg fandt sådan et lille forladt skur at gøre det i, det gik også helt fint op til en uge før sommerferien.
Jeg var igang med at onanere ude i skuret i naturen, da en pige som går i min klasse (og bor i nærheden) åbner døren. Efter de første par minutter af akavethed og mig der undskylder, bringer hun på banen at det også er her hun tager ud for at onanere ( hun begyndte åbenbart cika at gøre det derude 2 uger efter mig)
Vi blev så enige om noget og det var at vi skulle holde vagt foran skuret når den anden var igang med at onanere. Det gik helt okay i ca den første uge a sommerferiem, men jeg må indrømme at jeg blev tændt af at høre hinden gøre det inde i skuret.

Så jeg spurgte en dag om jeg måtte se på, og det var hun okay med så længe hun også måtte se på mig. Efter lidt tid (ca en uge mere) begyndte vi så at onanere sammen (på samme tid ved siden af hinanden) og hun kunne finde på at give mig et handjob og jeg gav hende finger.
Nu er jeg bare begyndt at vil have lidt mere, altså rigtig sex, men ved ikke helt hvordan jeg skal bringe det på banen. Fordi hun virker meget glad for hvordan vi gør det nu. Jeg tror bare måske hun vil være åben for at have sex fordi vi onanere sammen så tit, på den anden side vil jeg heller ikke ødelægge noget godt ved at tale om at gøre mere end hun vil.

Det kan godt være at det her lyder opdigtet ( det tænkte jeg også selv der jeg læste det igennem) men det er nu engang rigtigt og jeg har brug for et svar.

Hvad ville i gøre, spørge om vi skulle prøve at have sex eller bare lade det være som det er.

Kommentarer

Når i sidder og er færdige med at onanere så sig lige så stille til hende “nu har vi onaneret i noget tid og er rigtig glad for det, skal vi så tage det næste skridt?” Og så se hvad gun svare? Men vil foreslå jer at i ikke skal gøre det i et skur men et romantisk sted som i hendes seng eller din eller i stuen når der ikke er nogen hjemme<3 held og lykke!

168

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program