Lyst, men ikke klar..

forumspørgsmål

Lyst, men ikke klar..

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 14 år 3 måneder siden

Hej ^^ Jeg er 13 og har en dejlg kæreste.. problemet er bare at jeg savner ham virkelig tit! og når jeg savner ham forestiller jeg mig at vi har sex... Selvom om jeg overhovedet ikke er klar til det! tør ikke engang at se ham nøgen.. Oo    Men hvorfor tænker jeg så sådan? og er det normalt? Vi har snakket om at når vi bliver gamle nok, vil vi gerne have sex, men vi er også enige om at det først skal være efter vi er blevet 15... Hvad skal jeg gøre, og hvordan stopper jeg mine tanker?.. help?

Kommentarer

Jeg tror altså at det er meget normalt at tænke på sex når man er 13, også selvom at man ikke er klar til det endnu. Jeg synes at det lyder meget fornuftigt at i begge gerne vil vente indtil i er 15, men hvis i måske ikke er klar der heller, så synes jeg også klart at i skal vente, og stå fast, det er overhovedet ikke noget der bare skal gøres fordi nu er man 15, personligt ville jeg selv have ønsket at jeg havde været stærkere og var stået mere fast ved at jeg ikke var klar på nogen måde ved min første gang, men det var jeg bare ikke, så synes det er super fedt at i har snakket om det, og aftalt at i ikke er klar. Men altså som sagt så tror jeg altså at det er meget normalt at tænke på sex, også selvom man ikke er klar til det :)

555

Hej anonyme.

Jeg har selv haft sådan nogle tanker, det havde jeg også før at jeg havde sex første gang.

De fleste jeg kender havde også sådanne tanker, jeg tror bare at man har de tanker fordi man er så nysgerrig, det er jo noget man ikke kender og der når man er ca. 13 år begynder det at gå op for mange at man måske bliver tiltrukket af nogen på en anden måde end før.

Jeg ventede selv med at have sex til jeg var 15 år. og det er jeg glad for at jeg gjorde. Jeg synes også det er godt at din kæreste og dig har haft den samtale, men hvis han eller en anden begynder at presse på, så er det ikke pinligt at sige at man ikke er klar. Det har jeg gjort flere gange og de har alle respekteret det.

Men jeg tror det er normalt med sådan nogle tanker.

mvh. Karen 

536

 ved ikke. jeg gjorde det i 7. klasse med min kæreste.

vi gjorde det kun fordi vi begge havde lyst og stolte på hinanden, var trygge ovs.

nu dyrker vi ses når vi har lyst, og efter det, er vi kommet hinanden mere nær, og vi er meget tættere. jeg elsker ham virkelig og kan være 100% mig selv.

men jeg syntes også det lyder som en god idé at vente. i bestemmer selv hvornår i vil, men jeg vil helt klart råde jer til at være 100% trygge og sikre på hinanden inden i gøre det :-) så er det heller ikke pinligt, også gøre det heller ikke så ondt i starten. (:

574

Hej annonyme

Jeg er blot en dreng på 11, der tænker sexuelle tanker. Da jeg er singel, har jeg det sådan at det er enhver der går på gaden.

 

 

-Joke

592

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program