KUN TIL DRENGE

forumspørgsmål

KUN TIL DRENGE

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 11 år 2 måneder siden

Hej,

Jeg ville gerne høre lidt omkring hvordan en pige bør se ud. Jeg mener, er det nødvendigt med store bryster og god røv, er det okay med lidt store lår, osv. Jeg er selv 13, og er rimeligt udviklet, men har altså ikke lige drømmekroppen. Og er det for ungt at have sex sem 13'årig??

Kommentarer

Hvis jeg skulle sige, hvad jeg er tiltrukket af en piges krop, er en god røv, men små bryster. Jeg syntes bare at store bryster er utiltrækkende, men det er jo trods forskelligt fra dreng til dreng. Jeg tror nok, at du kan finde en dreng, der ville kunne elske din krop lige meget hvad :).

432

Jeg kunne godt tænke mig at vide hvorfor du syns at store bryster er utiltrækkende? :)

428

Det ved jeg faktisk ikke helt selv, men det syntes jeg bare, trods alt er alle drenge forskellige :). Der er også nogle mennesker som er homoseksuelle, og jeg tror, at deres svar er det samme. De ved det ikke selv hvorfor, for man er skabt til at være sig selv :P Jeg ved ikke om, du kunne bruge mit svar til noget.

452

Det vil siges at du ikke vil være kærester med en pige med store bryster? :)

425

 Det er der ikke noget galt med, da det ikke er nogle af mine største prioriteter. Jeg går mere efter personligheden :).

440

God røv er altid en fordel, og ikke for meget make up.

393

Jeg kan ikke svare dig på dit første spørgsmål, da jeg jo ikke er en dreng :)

 

Men med hensyns til sex, så ja så syns jeg at 13 år gammel er for ungt, man er ikke moden nok psykisk. Ifølge loven må man heller ikke have sex før man er 15 år gammel, simpelthen for at beskytte børn :)

 

412

Man må faktisk godt have sex med hinanden når man er under 15, men en over 15 må ikke have sex med en under 15.

393

 Altså jeg er lidt ligeglad hvordan de ser ud bare hvordan de er :-) 

Om de har små eller store bryster, god eller dårlig røv. Hvis man elsker dem så er udseendet ikk så vigtigt :-).... Men alligevel ikk for tyk;-) 

430

Dét er sjovt. Mange piger er utilfreds med sig selv og bruger make-up, men de fleste drenge kan ikke lide piger med meget makeup.
Slf. kan man godt være tilfreds med sig selv og bruge makeup. Er selv sådan.

406

er du en dreng eller pige

428

Jeg er lidt ligeglad med størrelsen på brysterne sålænge at det ikke er sådan ar der ikke er noget. Jeg fokusere personligt mest på bagpartiet. Jeg mener så også at personligheden spiller meget ind også.

442

Hej,

Dit spørgsmål er et af de spørgsmål som mange piger i din alder, og min alder for ikke at udelukke den, spørger sig selv om. Og svaret er virkelig en af de her svar som de fleste nok hader: piger er forskellige, så ingen er rigtige eller forkerte!
Selv er jeg meget godt tilfreds med min krop og udseende (tynd, sporty, små bryster - B/C skål, relativt ok røv osv.), men jeg hader virkelig mine øjne. Wierd? Ej, jeg hader virkelig min øjenfarve (klar blå farve), for den passer slet ikke til min gyldenbrune hud, mørkebrune hår og mine lange mørke øjenvipper.
Mange af mine veninder siger at det er pænt og gør mig mere 'speciel', men jeg hader det stadig -.-'

Anyway, til dit sidste spørgsmål, hvor du spørger om 13 år er for tidligt at have sex, og ja, det syntes jeg. Som sagt er jeg selv 14 ½ år og er stadig jomfru. Jeg har en vildt fantastisk kæreste på 16 år, men vi er ikke gået længere end at ligge og nusse, handjobs og slikke penis og fisse.
Det er også ulovligt at have sex før begge parter er 15 år :)

// Asta.

455

......... Men vi er ikke nået længer end at lige og nusse, handjobs og slikke pik og fisse. Det er jo også ulovligt at have sex før begge er partner er 15 :-)
Hmm, hvad tror du handjobs, slikke pik/fisse går under, hvis det ikke er sex ????

Men det er ikke ulovligt for to personer under 15, at have sex med hinanden !!!

416

Hør, hvis du siger du er hvad du siger du er, så burde du vide at du er helt fin og ikke behøves at spørger om hjælp inde på den her lorte side. Jeg er selv en dreng på 16 og er fra Randers og jeg ved hvad jeg snakker om. ;)

339

Hvorfor er du på denne side, hvis du mener den er lorte ?

407

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program