komme videre

forumspørgsmål

komme videre

forumspørgsmål af
lille lort
Oprettet 12 år 3 måneder siden

jeg har en rigtig sød kæreste på 14 som jeg gerne vil have sex med men hvordan spørger man om det? håber i kan hjælpe!

.ps hun er pige

 

 

Kommentarer

Hej "lille lort" (fedt navn *griner*)

Jeg synes lige, at jeg vil nævne at sex, når en eller begge er under 15 er ulovligt. Så er det sagt. Smil

Nu ved jeg jo ikke, hvor meget I plejer at lave, når I er sammen? I kysser måske bare en masse? Eller kæler I også? Det vigtigste er at I begge er trygge og kender hinandens kroppe, nok til ikke at blive forskrækket. Hvis I normalt kun kysser, så synes jeg, at du skal sige til hende, at du har tænkt meget på hende, og at du har lyst til at være tættere sammen og røre hende. Og hvis hun også har lyst og måske endda har tænkt det samme, kan I jo starte med bare at ligge sammen med lidt mindre tøj på og kysse og gnide jer lidt op af hinanden. Det kan være rigtig dejligt og er mindre grænseoverskridende, hvis hun ikke helt er parat til samleje. 

Det er meget vigtigt, at du lytter til hende, og hvad hun har lyst til. Hvis hun ikke føler, at du presser hende, så går det garanteret også hurtigere for hende at stole nok på dig og sig selv til, at hun gerne vil i seng med dig. 

Men I behøver jo ikke at springe direkte til sagen. Sex er også alt det andet: kyssene, berøringerne og bare det at ligge tæt sammen og mærke den andens krop op ad ens egen. Og hvis I bruger lang tid på "forarbejdet" så bliver den første gang, du rent faktisk kommer op i hende også meget bedre for jer begge to. 

Tilbage til dit spørgsmal: Jeg synes at du skal trække vejret rigtig dybt og bare springe ud i det - bare spørg hende. Det værste der kan ske er, at hun ikke er klar, men så er I kommet igang med at snakke om det. Og det er der I skal hen. Hvor I begge er trygge ved at sige, hvad I har og ikke har lyst til sammen. 

Held og lykke til jer og tillykke til dig, der er så vild med din søde kæreste, at du gerne vil tættere på hende!

Husk - det handler om jer begge, så hun har sikkert tænkt lige så mange ting, som du har. I skal bare snakke sammen om dem!

Stort smil fra Zebra

475

 hej jeg har et lille forslag til dit proplem. jeg er en pige så kan ikke rigtig spille dig men nu prøver jeg :) vis jeg var dig havede jeg indviteret hende hjem til mig for at se film rigtig hyggeligt hvor det kun er jer to og så ville jeg snakke med hende om hun en gang imelle havede nogle lyster som jeg kunne hjælpe på vis nej så sig til hende at du har en rigtig stor lyst til hende og så se hvad hun svare vis vis ja så kan du så også sige at du har nogle liyster til hende og så er det jo bare at køre snakken vidre og finde en dag :)

514

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program